Scandalul de la Liceul de Arte continuă. Conducerea, ameninţată cu demiterea, dacă nu se mută din clădirea veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au protestat prin arta impotriva mutarii
Elevii au protestat prin arta impotriva mutarii

Protestele de la Liceul de Arte din Timişoara nu par să ajungă la sfârşit. După ce conducerea şcolii a refuzat să înceapă noul an şcolar în clădirea în care au fost repartizaţi artiştii, inspectoratul şcolar ameninţă cu demiterea direcţiunii.

Sunt ameninţaţi cu concedieri, în cazul în care nu încetează cu protestele. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş au ameninţat conducerea Liceul de de Arte Plastice din Timişoara cu demiterea din funcţii, în cazul în care nu se mută la timp din vechea clădire.

Început de an şcolar cu proteste şi scandal, pentru micii artişti

Părinţii împreună cu conducerea şcolii au decis să înceapă anul şcolar în vechea clădire retrocedată, chiar dacă autorităţile au repartizat liceul în clădirea Şcolii Generale nr. 9, de pe strada Liviu Rebreanu. Conducerea şcolii a contestat hotărârea Consiliului Local acum o lună şi nu s-a conformat deciziei. Asta, în timp ce contractual de închiriere expiră la sfârşitul acestei săptămâni, perioadă în care autorităţile trebuie să elibereze şi răspunsul contestaţiei artiştilor.

Topul liceelor din Timişoara, după Bac. "Carmen Sylva" rămâne pe loc fruntaş, la coadă este Liceul Agricol

Autorităţile au investit 500.000 de lei în amenajarea noului spaţiu destinat Liceul de Arte Plastice, din clădirea Şcolii Generale nr.9, de pe strada Liviu Rebreanu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite