Absolvenţii de facultate se înscriu în această perioadă la studiile de masterat. Vezi ofertele universităţilor din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Admiterile sunt în toi, în această perioadă, atât la ciclurile de licenţă, cât şi la cele de masterat. Universităţile au pus la bătaie sute de locuri pentru cei care vor să aplice la studiile universitare de lungă durată. Ba mai mult, cei de la Uvt a7u anunţat un nou ciclu de masterat, finanţat prin fonduri structurale. Vezi oferta facultăţilor!

Absolvenţii de facultate se pot înscrie, în această perioadă la studiile universitare de lungă durată. Universităţile au pus la bătaie sute de locuri pentru învăţăcei. La Universitatea Politehnica din Timişoara, cele mai mulote locuri disponibile sunt la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, cu peste 200 de locuri bugetate, urmată de Facultatea de Construcţii, Electronică şi Telecomunicaţii şi Mecanică.

Vară internațională pentru studenții timișoreni. UVT va fi promovată pe trei continente

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest din Timişoara a scos la concurs 48 de locuri bugetate pentru specializarea Matematică, şi aproape 60, pentru cea de Informatică. O noutate în acest an este masterul lansat, pe fonduri structurale, de către Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor.

Codaş să fii, noroc să ai. Corigenţii de la Bacalaureat au toate şansele la un loc finanţat de stat la facultate

Programul de masterat „Managementul Riscului În Afaceri Iinternaţionale" este acreditat în domeniul Economie şi Afaceri internaţionale, numărul total de locuri aprobate pentru anul universitar 2011-2012 este de 50. Proiectul vizeazã îmbunatãţirea capacitãţii instituţiilor de învãţãmânt superior din domeniul În beneficiul pregătirii masteranzilor, proiectul va dezvolta și o rețea sectorială de specialiști în domeniul managementului riscului ce va cuprinde: instituțiile partenere, reprezentanți ai comitetului sectorial, ai asociațiilor patronale naționale, profesionale și specialiști din instituții de cercetare relevante. Rețeaua va facilita schimbul de experiență, participarea specialiștilor la prezentarea de teme de seminar, furnizarea de informații pentru elaborarea materialelor de învățare.

Riscul din afaceri - noua disciplină de masterat, în Timişoara. Află totul despre noua specializare care trimite studenţii în Franţa

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite