ONG-urile din Timişoara protestează împotriva legii antreprenorului social. Vezi de ce acuză parlamentarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezenatntii ONG-urilor vor protesta luni
Reprezenatntii ONG-urilor vor protesta luni

Zeci de ONG-uri timişene şi-au anunţat prezenţa, luni, în cadrul unei adunări organizate împotriva adoptării legii antreprenorului social. Acestea acuză legislativul de erori grave.

La jumătatea lunii mai, Senatul a adoptat Proiectul Legii Antreprenorului Social , acesta ajungând acum între primele 20 de puncte pe ordinea de zi a Camerei Deputaților pentru ședința din 15 noiembrie, cu propunere de adoptare.

Patru fotografi au găsit „frânturi de paradis" în Timișoara GALERIE FOTO

Această situație survine în ciuda a numeroase avize negative primite de la organisme de resort și a protestelor membrilor societății civile implicați în dezvoltarea Economiei Sociale și a Antreprenoriatului Social în România.

Românii care au scăpat cu viaţă din accidentul din Ungaria nu mai vor să plece în Italia. "Murim în ţară sau pe şoselele din Ungaria"

Ca urmare a acestei situații, organizațiile timişene îşi declară declarăm odată în plus dezacordul față de acest proiect lansat de senatorul Iulian Iancu și pentru adoptarea căruia Camera Deputaților este cameră decizională. Totodată, aceştia vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la consecințele extrem de negative asupra sectorului Economiei Sociale și al Antreprenoriatului Social pe care îl va avea această lege ordinară, în condițiile adoptării în forma actuală. „Proiectul legislativ este profund viciat de erori grave de definire și înțelegere a domeniului de referință, conducând la o reglementare absurdă și contradictorie normelor europene similare.", a declarat Sergiu Florean, responsabil marketing si comunicare la Asociatia CRIES - Centrul de resurse pentru iniţiative etice şi solidare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite