Zeci de programatori participă în aceste zile la festivalul IT-iștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inovații, proiecte, workshop-uri sau chiar invenții. Se întâmplă la unul din cele mai importante evenimente în domeniul IT-ului studențesc. IT Fest reunește pasionații de calculatoare în acest week-end.

Cum să reușești în domeniul IT sau care sunt ultimele gadget-uri disponibile pe piața de profil - sunt numai câteva dintre întrebările la care își propun să răspundă participanții de la IT Fest din Timișoara. În prima zi, organizatorii și-au propus să atragă tinerii cu workshop-uri și conferințe în domeniul IT. Festivalul continuă cu o expoziție de gadget-uri, prin intermediul căreia, tinerii vor avea ocazia să afle ultimele noutăți în tehnologie. Târgul de Tehnologie sau Expo Gadget aduce la un loc mediul privat şi mediul academic.

Invitați de la Yahoo

Companiile participante îşi vor expune produsele pentru a putea fi studiate de vizitatorii evenimentului. De  asemenea,  mai cuprinde şi concursul de proiecte, finaliştii putând şi ei să îşi expună proiectele în acelaşi cadru. Printre invitați s-au aflat și doi reprezentanți ai Yahoo, care le-au explicat participanților, printr-o conferință video, o serie de tehnici și avantaje ale fenomenului "Yahoo Open Hack".

Profilul studentului pe care se bat angajatorii de top din IT. Pasiunea pentru programare, mai importantă ca experiența

Proba de rezistență a evenimentului o reprezintă concursul adresat IT-iștilor care cuprinde secțiuni precum web-design, programare, soft și hard, aplicații mobile, dar și jocuri.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite