Vedeta site-ului ”artafeminină”, Cristina Miculete, își lansează astăzi, cartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 31 ianuarie, ora 18:30, în librăria Cărtureşti din Iulius Mall, va avea loc lansarea cărţii „Îndrăgosteşte-te de tine" . Purtătoarea acestui mesaj, Cristina Miculete, îi va avea alături pe Ilie Chelariu - scriitor şi jurnalist, Silvia Staia - jurnalist şi consilier Feng Shui & Astro şi Andreea Velescu - psiholog şi psihoterapeut.

Departe de a fi un îndemn feminist, „Îndrăgosteşte-te de tine" reprezintă o carte de dezvoltare personală care îmbină partea practică şi partea teoretică pe tema iubirii şi încrederii în sine. Aceasta oferă o viziune asupra modului în care iubirea de sine atrage lucrurile bune din viaţa noastră, îndemnul care constituie şi titlul cărţii fiind şi un dialog de la femeie la femeie, de la inima la inimă, creat să scoată la iveală resursele pe care le avem pentru a trăi viaţa pentru care am fost creaţi.

Zi decisivă pentru oraș: se stabilesc tarifele de parcare pentru anul 2012. Vezi ce se hotărăște!

În cele 350 de pagini ale cărţii puteţi găsi atât întrebări stimulatoare care să vă ajute să vă daţi seama care vă este adevărata pasiune şi misiune în viaţă, acţiuni concrete care să vă determine să vă eliberaţi de obiceiuri care nu au făcut altceva decât să vă ţină în loc, experienţe reale de viaţă, împărtăşite de autoare, dar şi exerciţii practice care să contribuie la recâştigarea încrederii, iubirii şi respectului faţă de sine.

Motivarea din dosarul „Ostaficiuc": cum s-au făcut afacerile "în familie" la Consiliul Judeţean Timiş

Cristina Miculete este trainer în dezvoltare personală, marketer şi life coach. A scris articole de dezvoltare personală pentru publicaţii online precum Kudika. ro, Garbo.ro, Ziare.com, Pandoras.ro şi este fondatorul site-ului de dezvoltare personală www.artafeminina.ro, dar şi al revistei Lady Personality - www.ladypersonality.ro. Totodată, sub numele de Self Discovery Camp a organizat traininguri şi tabere specifice domeniului în care activează.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite