UPDATE Zi decisivă pentru oraș: se stabilesc tarifele de parcare pentru anul 2012. Vezi ce se hotărăște!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telpark Timisoara este implementat şi la Reşiţa
Telpark Timisoara este implementat şi la Reşiţa

Consiliul Local Timișoara se întrunește azi în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte, printre care și proiectul privind stabilirea tarifelor la abonamentele Telpark. 

UPDATE: Consilierii locali au aproat noile tarife. Practic, un abonament anual general costa 450 de lei, comparativ 413 lei cât a fost anul trecut. 

Consiliul Local a aprobat la finele anului trecut proiect de hotărâre prin care regulamentul de parcare din oraş a fost modificat. Odată cu aprobarea regulamentului Telpark, staţionarea în zona pieţelor şi pe mai multe străzi din zona Cetate a fost limitată la două ore. 

De asemenea, s-au modificat tarifele abonamentelor, valoarea lor fiind propusă de ADP şi aprobată de comisiile I şi III din Consiliul Local. Prin hotărârea respecitvă, abonamentul general Telpark a fost majorat de la 413 lei la peste 1.000 de lei. 

Decizia a stârnit nemulţumire mare în rândul timişorenilor, astfel că primarul a propus o modificare a acelei decizii. Propunerea primarului este ca un abonament general anual să coste 450 de lei, iar un abonament anual la purtător să coste 900 de lei. 

Urmărește timisora.adevarul.ro pentru a vedea care va fi prețul aonamentelor de parcare din acest an, dar și care sunt alte decizii care se iau azi in Consiliul Local  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite