Jaf aproape perfect: s-a bătut şi s-a sechestrat de una singură pentru 4.000 de lei datorie faţă de un cămătar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra s-a ales cu amendă de 500 de lei şi urmează să fie pusă sub acuzare
Tânăra s-a ales cu amendă de 500 de lei şi urmează să fie pusă sub acuzare

Irina Merenciuc, de 28 de ani, şi-ar fi păstrat statutul de victimă dacă o sursă a poliţiei nu ar fi dat-o de gol: fata avea nevoie de bani pentru un cămătar. În Sâmbăta Mare poliţiştii au fost alertaţi că un magazin de piese auto a fost spart, iar casiera a fost sechestrată şi bătută de agresor. Totul era însă înscenat, cei 4.000 de lei furaţi fiind ascunşi în lenjeria victimei.

De sâmbătă după-amiază până în această dimineaţă, oamenii legii au fost în alertă, în căutarea unui individ care ar fi jefuit un magazin de piese auto şi ar fi maltratat-o pe vânzătoare, după care a dispărut cu încasările pe ultimele trei zile – aproximativ 4.000 de lei. Tânăra a fost audiată în toate aceste zile de poliţişti, dar ancheta a înaintat greu, fata spunând că este încă şocată de cele întâmplate.

VEZI CE BĂNUIA POLIŢIA LA CÂTEVA MINUTE DUPĂ AŞA-ZISUL JAF

Un pont anonim a făcut lumină în acest caz: fata avea nevoie disperată de 1.000 de euro pentru a plăti o datorie mai veche la un cămătar.În Sâmbăta Mare tânăra Irina Merenciuc a încercat să facă rost de bani de la alţi cămătari, dar orice încercare a eşuat. Astfel, tânăra şi-a luat inima în dinţi şi a înscenat jaful magazinului de piese auto la care lucra.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VÂNZĂTOAREA AMENINŢATĂ, BĂTUTĂ ŞI SECHESTRATĂ

În jurul prânzului, un client a găsit-o pe fată cu faţa umflată, legată cu sârmă de un scaun. Fata plângea că un individ a jefuit-o. În realitate casiera s-a învineţit singură, după care s-a legat de un scaun până când a fost descoperită de un client căruia i-a povestit „drama” trăită.

image

CLICK AICI CA SĂ VEZI CUM ARATĂ LOCUL UNDE A AVUT LOC JAFUL

Încasările pe ultimele trei zile – aproximativ 4.000 de lei - erau ascunse în lenjeria intimă. „Victima urmează să fie acuzată de delapidare şi să primească o amendă de 500 de lei”, a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. O altă certitudine este că fata nu va mai lucra la magazinul de piese auto.

Ţepele vin prin curieratul rapid şi rămân nepedepsite pentru că Protecţia Consumatorului doarme

O tânără timişoreancă a fost împuşcată de fratele ei în plină faţă cu un pistol de Air Soft

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite