O tânără timişoreancă a fost împuşcată de fratele ei în plină faţă cu un pistol de Air Soft

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O seară liniştită petrecută în sânul familiei s-a transformat în una marcată de chin pentru o tânărăr de 20 de ani, care a ajuns pe patul de spital cu o plagă la nivel feţei. Fata fusese împuşcată cu un pistol de tipul Air Soft de fratele ei.

Spre seară, la Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş a fost primit un telefon în care se anunţa că o tânără de 22 de ani s-a prezentat la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Timişoara cu o plagă prin împuşcare la nivelul feţei. Cum în ultima săptămână în judeţul Timiş au avut loc numeroase evenimente nefericite, care au ridicat rata criminalităţii, oamenii legii au declanşat o anchetă pentru a afla cum a fost fata împuşcată.

Primele rezultate arată că tânăra a fost rănită în timp de fratele ei şi un amic al acestuia, în urma descărcării accidentale a unei a pistol de tip Air Soft, armă ce nu este supusă regimului autorizării. Cu toate că arma nu este letală, fratele fetei şi prietenul acestuia riscă să se aleagă cu dosare penale sub acuzaţia de vătămare corporală.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite