Românca felicitată personal de Angelina Jolie vine la Timişoara. Fanii se pot întâlni şi petrece cu Ada Condeescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii cinematografiei româneşti sunt invitaţi vineri, la proiecţia filmului „Loverboy", în compania actorilor din rolurile principale. Protagoniştii George Piștereanu și Ada Condeescu, regizorul Cătălin Mitulescu și producătorul Daniel Mitulescu vor oferi autografe și răspunde întrebărilor spectatorilor.

Echipa filmului îi aşteaptă pe timişoreni la  petrecerea „Loverboy", în club Le Cinema, situat pe strada 3 August 1919, nr. 3, vis-a-vis de Parcul Poporului. Până la ora 00:30 intrarea este liberă.

Teatrele de stat din Timişoara şi-au redeschis scenele. Vezi de ce nu se simte criza în cultură!

„Loverboy" aduce în atenţia publicului povestea lui Luca, un adolescent care seduce fete pentru a le pasa prietenilor săi din Constanţa. Luca se îndrăgosteşte de Veli, una din potenţialele sale victime. E vară pe malul Dunării, la Hârşova. Muzica bubuie din maşinile luxoase, fetele sunt bronzate şi Veli fuge de-acasă în patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodată mai periculoasă de atât.

"Pentru Luca, a fi "loverboy" este un stil de viaţă, iubeşte cu pasiune, dar renunţă de fiecare dată înainte să fie prea târziu. Însă, întâlnirea cu Veli îi dă planurile peste cap şi trebuie să-şi regândească viaţa. La final, trebuie să ia o decizie, dar oricare ar fi aceea, nu va fi uşoară" a declarat George Piştereanu, cel care interpretează rolul lui Luca.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite