Studentul ucigaş de la Medicină îşi dorea să devină chirurg de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Florea a renunţat la hainele preoţeşti
Sergiu Florea a renunţat la hainele preoţeşti

Sergiu Florea, de 20 de ani, a mărturisit psihologului că a ales Universitatea de Medicină şi Farmacie deoarece dorea să-şi ajute semenii. Psihologul Serviciului de Probaţiune Timiş susţine că studentul ucigaş de la Medicină  „este cuprins de şocul şi de remuşcarea de a apărea în prezent în faţa opiniei publice, dar, mai ales, în faţa lui Dumnezeu, ca un criminal".

Psihologul mai susţine că „ritmul alert al prăbuşirii morale, manifestate prin metamorfoza elevului model, evlavios, dornic de a deveni iniţial preot, la studentul materialist, animat de dorinţa de a face bani mulţi din practicarea chirurgiei este explicată de student prin pierderea conştinţei raportării la Dumnezeu".

Sergiu a mai mărturisit psihologului că el consideră că a ajuns în această situaţie deoarece nu s-a despărţit la timpul potrivit de iubita sa şi a acceptat modalitatea ei de a face bani, greşind enorm când a fost de acord să scape de cadavrul victimei fără a anunţa poliţia.

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Pasiunea mistuitoare din primul an de facultate
Cei doi studenţi ucigaşi de la Medicină au trăit o pasiune mistuitoare de scurtă durată. Ei s-au cunoscut la începutul anului universitar 2008/2009, în primul lor an la facultate. Relaţia dintre Sergiu şi Carmen a debutat însă mai târziu, în luna martie 2009, cu cinci luni înainte ca idila dintre ei să degenereze în crimă, după ce tânăra a încercat să se prositueze, iar Sergiu i-a ucis primul client.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Cadavru ascuns în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite