Studenta ucigaşă de la Medicină rupe tăcerea pentru prima oară şi povesteşte scenele crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad
Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad

După ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea avocaţilor lui Carmen Bejan de strămutare a procesului de la Timişoara, studenta nu mai are încotro şi va trebui să colaboreze cu judecătorul pe care l-a sfidat la ultima înfăţişare. Potrivit unuia din avocaţii fetei, Carmen Bejan va depune mărturie pentru prima oară în faţa judecătorului.

„Vreau să fiu cercetată în stare de libertate”, acestea au fost singurele cuvinte spuse din momentul arestării şi până acum de Carmen Bejan în faţa judecătorilor. Cu procurorul care a anchetat cazul, studenta a fost mai cooperantă, dându-i patru declaraţii, însă în mărturiile fetei sunt multe aspecte care se contrazic.

Studentul ucigaş de la Medicină la Curtea Supremă: „Sunt terorizat, hăituit şi stresat"

Nu mai are încotro şi trebuie să vorbească

Astăzi este a treia înfăţişare din procesul studenţilor acuzaţi de uciderea lui Trifu Schroth. Avocatul studentei, Vlad Manoilă susţine că fata va depune mărturie în faţa judecătorului. „La procesul de vineri, Carmen va depune mărturie”, a spus apărătorul studentei.

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

La termenul precedent de la începutul lunii ianuarie, studentul Sergiu Florea a dat declaraţii în faţa judecătorului. Acesta a recunoscut că l-a bătut măr pe Trifu, până a căzut jos, dar Carmen este cea care l-a înjunghiat. Crima a avut loc la sfârşitul lunii iulie a anului trecut, în căminul 1-2 de la Medicină. Atunci, Trifu Schroth, un bărbat de etnie rromă de 65 de ani a fost ucis şi tranşat, iar studenţii au vrut să scape de el.

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite