Cel mai rapid caricaturist din lume va fi Membru de Onoare al Universităţii Politehnica din Timişoara şi va intra în Academia Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Popa Popa's
Ştefan Popa Popa's

Marele caricaturist va primi astăzi titlul de „Membru de onoare” a Universităţii Politehnica din Timişoara, alături de alte personalităţi care au absolvit la „Poli”.

În întâmpinarea sărbătorii a 90 de ani de la înfiinţarea primei instituţii de învăţământ superior din Banat, Fundaţia Politehnica va conferi titlul de „Membru de onoare” unor personalităţi care şi-au împletit viaţa şi activitatea cu valorile Politehnicii. Comitetul Director al Fundaţiei va acorda nouă titluri pentru oameni din mediul academic, artistic şi industrial.
Printre cei care vor primi titlul se află şi caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care a absolvit Facultatea de Mecanică. Acest titlu este doar o încălzire pentru Popa’s, care se pregăteşte să devină membru de onoare în Academia Română. „Pe mine mă întrebaţi de ce de abia acum? Poate că e bine şi aşa. Nu vreau să mă mai contrez cu oamenii de acolo”, a spus Popa’s.

Titluri pentru mediul academic, artistic şi economic

Pentru mediul academic, primesc titlul de „Membru de onoare”, Ioan Carţiş (rector în perioada 1996-2005), Coleta de Sabata (rector 1981-1989), Toma Dordea (membru al Academiei Române), Alexandru Nichici (rector 1992-1996). Pentru domeniul artei, pe lângă Ştefan Popa Popa’s, vor fi distinşi şi poetul Robert Şerban şi Sorina Jecza, preşedintele Fundaţiei Traide. Pentru management industrial sunt distinşi Gheorghe Cocian, director general Elba şi Constantin Popeci, preşedintele grupului de firme Popeci.

Ceremonia va avea loc astăzi, de la ora 17.00, în Sala Senatului Universităţii Politehnica

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s a făcut spectacol în Ucraina


Dispută aprinsă între Ştefan Popa Popa’s şi Lorin Fortuna despre sfârşitul lumii

Popa Popa’s intră în Guiness Book cu pufuleţii de Băicoi

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite