Sfârşit tragic: s-a spânzurat după ce şi-a pierdut jobul şi copilul la divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 21 de ani a considerat că nu mai are pentru ce să traiască. A fost concendiată în urma crizei, a divorţat, iar ultima lovitură din partea destinului a fost să rămână fără copil, care a fost încredinţat fostul ei soţ.

La doar 13 ani s-a spânzurat din cauza notelor proaste şi a pedepselor primite de la părinţi

Adolescenţii se sinucid pe capete în disperarea de a atrage atenţia părinţilor

Noaptea de miercuri spre joi a fost tragică pentru o femeie de 21 de ani din Moraviţa. Tânăra trecea prin momente grele, considerând că nu mai are niciun motiv să îşi continue traiul. Fusese concendiată de la locul de muncă pentru că fabrica la care lucra nu mai avea comenzi. În urma şocului, a început să nu se mai înţeleagă cu soţul.

Lucrurile s-au agravat, iar cei doi au ajuns în instanţă, bărbatul cerând divorţul. Cu toate că ambii au încercat să mai acorde o şansă relaţiei lor, lucrurile nu au mers. O dată pronunţat divorţul, instanţa a decis să încredinţeze copilul de doi ani al fostului cuplu către tată. Motivul: femeia nu avea niciun loc de muncă pentru a asigura un trai decent micuţului.

Apropiaţii ştiau cât de grele erau zilele pentru tânăra de 21 de ani, dar nu au bănuit că lucrurile vor sfârşi tragic. După ce i-a povestit unei prietene că nu mai are niciun motiv să trăiască, fata şi-a închis telefonul mobil şi a urcat în podul casei. Nu a ezitat să se spânzure. Prietena, alarmată că nimeni nu răspunde la telefon, a alergat în viteză spre casa fetei, dar era prea târziu. Medicii de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite