Schimbare şi în acte: de marţi, Fotbal Club Timişoara a redevenit Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii timişoreni au parte şi de bucurii într-o perioadă grea
Suporterii timişoreni au parte şi de bucurii într-o perioadă grea

Succesul reputat de bănăţeni în procesul cu italianul Claudio Zambon, anunţat la începutul anului, s-a concretizat marţi şi pe hârtie, schimbarea denumirii fiind efectuată şi la Registrul Comerţului.

Începând de astăzi, Fotbal Club Politehnica Timişoara SA şi-a schimbat ofical, în acte, denumirea în Politehnica Timişoara SA.  Astfel, la orice nivel va juca în sezonul următor, echipa va evolua sub denumirea istorică. „Este o consecinţă firească a demersului nostru juridic început acum mai bine de patru ani. E dreptul nostru câştigat, e dreptul câştigat de toţi cei care şi-au adus contribuţia la cei 90 de ani de istorie ai acestui club. Muncim, încet-încet vom face în aşa fel încât acest an aniversar să fie unul de referinţă, nu aşa cum vor unii", a spus Marian Iancu, preşedintele Politehnicii Timişoara. Astfel, aniversarea de 90 de ani a Politehnicii Timişoara, pe 4 decembrie 2011, va regăsi clubul funcţionând sub denumirea iniţială.

Conducătorul clubului alb-violet aşteaptă şi el decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a contura viitorul echipei. „În acest moment nu ne concetrăm asupra transferurilor de jucători, nici înspre, nici dinspre club, acum suntem mai atenţi la problemele juridice. Asta nu înseamnă că nu vor fi transferuri, doar că nu sunt principala prioritate. Ştiu că suntem în procedură de urgenţă la TAS, dar mi-e şi teamă să mă gândesc. Nu ştiu ce va fi, aşteptăm şi vedem ce se întâmplă", a mai spus Marian Iancu.

Citeşte şi:

FOTO&VIDEO Mii de fani alb-violeţi şi-au manifestat susţinerea pentru Poli Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite