SURPRIZĂ Lepa Brena vine marți în vizită la Timișoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lepa Brena
Lepa Brena

Având în vedere distanța scurtă dintre Beograd și Timișoara, cântăreața sârbă va vizita orașul în care va concerta pe data de 15 iunie. Fanii vor putea cere autografe marți, la Hotel Timișoara

Lepa Brena a decis să facă o vizită la Timișoara, cu mai bine de trei luni înainte de marele concert de pe stadionul “Dan Păltinișanu”. Cântăreața din Serbia vine în capitala Banatului săptămâna viitoare, marți, iar cu această ocazie va participa și la o întâlnire cu ziariștii. Lepa Brena va revedea stadionul pe care a susținut un renumit concert în anul 1984, în fața a peste 50.000 de spectatori. Pe site-ul ei, artista susține că evenimentul de la Timișoara, din timpul lui Ceaușescu, se află printre cele mai reușite din cariera ei.



Având în vedere distanța scurtă dintre Beograd și Timișoara, artista a decis să vină în România pentru a promova concertul care va avea loc pe 15 iunie. Conferința presă este programată de la ora 13.00, la Hotel Timișoara, iar apoi fanii care doresc un autograf de la “Diva din Balcani” vor putea să o abordeze.



Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la prețuri diferite în funcție de categoria de loc , respectiv 150 lei, 100 lei și 80 lei. Concertul de la Timișoara este organizat de Asociatia Culturală Maria Domina, Unik Show și Asociația “Banat Art”.

Citiți și:

Lepa Brena se întoarce după 28 de ani la Timișoara



Lepa Brena într-un videoclip filmat în 2008

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite