Rodica Vlad, după jaful din farmacie: "Trăim într-o ţară de hoţi şi borfaşi" FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farmaciile Vlad au devenit ţinta hoţilor care au atacat de două ori în decurs de două săptămâni. Deşi are aparatură de supraveghere de ultimă generaţie, patroana lanţului de farmacii nu crede că vor fi prinşi hoţii. 

Un nou jaf i-a alarmat pe poliţiştii timişoreni. Aceştia au fost chemaţi după miezul nopţii la farmacia Vlad, aflată vizavi de Casa Adam Muller Guttenbrun, unde un hoţ a pulverizat un spray lacrimogen în ochii vânzătoarei şi a furat banii din sertar. Angajatele farmaciei cu program non-stop au declanşat butonul de alarmă, astfel că la faţa locului au ajuns şi agenţii firmei de pază.



image

“Am vizionat imaginile surprinse de camera de supraveghere şi am stabilit semnalmentele. Bărbatul are în ju de 25 de ani, 1.70-1.75 m, purta hanorac de coloarea bleumarin, cu glugă pe cap. În picioare avea pantofi de sport de culoare deschisă. Am trimis aceste date pentru identificarea hoţului”, a declarat Marinela Apostolache, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.



Din fericire paguba nu a fost prea mare, pentru că angajatele nu ţin încasările la vedere. Hoţul a mai furat doar 100 de lei şi un telefon mobil. Farmacistele au lăsat uşa deschisă pentru ca oamenii să se adăpostească de ploaia, altfel acestea servesc clienţii la pe un gemuleţ, tocmai pentru a evita neplăcerile.



Hoţii au mai călcat în farmacii


Farmaciile Vlad au mai fost călcate de hoţi şi în urmă cu două săptămâni. Punctul de lucru din zona Mircea cel Bătrân, fost jefuit pe data de 1 mai. „Au intrat pe geam, au spart tot şi au furat toată instalaţia IT. Medicamente nu au luat, iar bani nu au găsit. La mine, hoţii nu vor găsi bani niciodată. Nu ţinem banii în casă, doar mărunţişul cu care lucrăm”, a declarat Rodica Vlad, patronul lanţului de farmacii Vlad. O altă farmacie a fost spartă acum doi ani. Vlad susţine că deşi are cea mai performantă aparatură de supraveghere video, hoţul nu va fi prins. „Mă supără faptul că jaful durează un minut, iar poliţiştii notează declaraţii ore întregi. E o ţară de hoţi şi de borfaşi. Poliţiştii nu sunt în stare să prindă hoţul. Ori nu vor ori nu pot”, a mai declarat Rodica Vlad.



Poliţia caută infractorii
 

Jaful de la farmacia Vlad vine la o săptămână de la atacul de casa de schimb valutar din Complexul Studenţesc, unde hoţul a reuşit să sustragă valută în valoare de aproximativ 35.000 de euro. Nici în acel caz hoţul nu a fost încă prins de poliţişti. "Nu sunt elemente noi care să poată fi comunicate. Se lucrează pentru prinderea hoţului", a mai spus Marinela Apostolache.

image
image
image

Citiţi şi:

EXCLUSIV VIDEO Recompensă de 10.000 de lei pe capul hoţului de la casa de schimb valutar de la Timişoara

Jaful de la Timişoara - "A fost băiat bun hoţul. După cum miroase nu a fost jaf" GALERIE FOTO

Poliţiştii au pierdut urma hoţului de la casa de schimb valutar din Complexul Studenţesc

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite