EXCLUSIV VIDEO Recompensă de 10.000 de lei pe capul hoţului de la casa de schimb valutar de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri sirian Jalal Abdul Wahab, patronul casei de schimb valutar din Coplexul studenţesc îşi suspectează angajata de complicitate. Aceasta nu s-a prezentat la lucru şi susţine că e afectată psihic şi fizic.

GALERIE FOTO: JAF LA CASA DE SCHIMB VALUTAR DIN COMPLEXUL STUDENŢESC

Jalal Abdul Wahab a decis să ofere 10.000 de lei pentru cel care va oferi un indiciu important pentru prinderea hoţului care a jefuit, ieri, casa de schimb valutar din Complexul Studenţesc. Omul de afaceri sirian susţine că angajata lui, care a fost ameninţată cu un cuţit de individ nu este chiar nevinovată.

E ceva în neregulă. Toţi cu care am vorbit, prietenii din Bucureşti, neamuri şi chiar de la poliţie spun că e dubios. Aici pare să fi fost o lucrare în care ea era mână în mână cu hoţul”, a declarat patronul casei de schimb valutar.

"De ce a dat banii din sertar?"

Jalal nu înţelege de ce fata a deschis sertarul care nu se află la vedere, când putea să îi dea hoţului doar banii aflaţi în seif. „Sertarul nu se vede deloc. Acolo erau cei mai mulţi bani, care au fost scoşi din seif de angajată. Ea a dat toţi banii din sertar. Hoţul nu a luat însă şi banii mici, vreo 40 de milioane. De ce nu a apăsat butonul de panică, putea să iasă pe stradă să strige după ajutor. Poliţia a găsit-o în baie. Nu a vrut să deschidă decât când am ajuns eu”, a mai spus patronul.

În imaginile surprinde de camerele de luat vederi nu se vede nicio agresiune faţă de angajata de la casa de schimb valutar. Individul care purta ochelari de soare, o şapcă neagră şi o cămaşă roşie cu mânecă scurtă o ţine pe casieră de braţ, iar în mână are un cuţit. Acesta era foarte calm şi nu o bruschează pe fată.



Hoţul a plecat 20.500 de euro, 780 de lire sterline, 400 de dolari, 180 de franci elveţieni şi 38.000 de lei.

Concediată de la o altă casă de schimb valutar

Loredana Stioboreanu a mai lucrat la o casă de schimb valutar, la vărul lui Jamal Abdul Mohas. Aceasta a fost dată afară după ce patronul a descoperit că făcea tranzacţii pentru ea. „Ştiam de chestia asta. Am avut şi eu 2-3 lipsuri, dar de sume mici, de 1-2 milioane de lei. Mi-a atras atenţia, mai ales că ea fost dată afară de vărul meu, tot din cauza unor nereguli. Dar am avut nevoie de cineva. Se pricepea la ce făcea. Nu oricine poate să lucreze la schimb valutar”, a declarat Jalal.



„Sunt afectată psihic şi fizic”

Loredana Stioboreanu nu s-a prezentat astăzi la lucru, deşi patronul ei o aştepta. Aceasta ţinut să răspundă la acuzaţiile care i se aduc. „Vreau doar atât să spun. Aş vrea să fie ei în locul meu. Să vadă ce înseamnă să trăieşti aşa ceva. Sunt foarte afectată şi psihic şi fizic. La lucru o să mă duc după ce se rezolvă problemele”, ne-a declarat Loredana Stioboreanu.

Citiţi şi:

Jaful de la Timişoara - "A fost băiat bun hoţul. După cum miroase nu a fost jaf"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite