Răsturnare de situaţie în cazul fetei răpite de iubitul iranian. Chiar dacă era bătută, fata îl iubeşte pe răpitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jasmina Ştirban, tânăra de 22 de ani, care a fost răpită în această vară de iubitul ei - sub ameninţarea unui pistol - a ajuns să îşi retragă plângerea.

În vara acestui an, oamenii legii din judeţul Timiş şi Caraş-Severin erau puşi pe jar de un apel primit la 112, anunţ în care erau informaţi că o tânără de 22 de ani din Timişoara, Jasmina Ştirban, a fost răpită de Sina Ahmadi sub ameninţarea unei arme. La câţiva kilometri de Timişoara, iranianul şi-a abandonat maşina şi a continuat răpirea la bordul unui BMW de lux.

CLICK AICI PENTRU POZE CU RĂPITORUL

  

image
image
image

Răpitorul a fost prins de poliţişti tocmai în Reşiţa. Tânăra ţinută ostatică spune că tânărul se aştepta să fie arestat, ba chiar îşi tatuase corpul astfel încât dacă ar fi ajuns în închisoare să fie privit drept un tip agresiv. 

EXCLUSIV Răpire cu iz de telenovelă la Timişoara. O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică de un iranian sub ameninţarea unei arme

"Sina a părut mai nebun ca niciodată. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu îmi dă drumul pentru nimic în lume. Îmi tot arăta pistolul. Nu credeam că se va ajunge până aici. În trecut am fost urmărită de el, mi-a terorizat familia şi prietenii, a dat buzna peste mine în casă. M-am despărţit de el pentru că mă bătea. Punctul culminant a fost când m-a înşelat", a povestit tânăra după ce a fost "recuperată" de poliţişti.

La câteva luni de la demararea anchetei, tânăra şi-a retras plângerea penală, ba chiar a dat declaraţii ciudate, în care spunea că ştia că răpirea e una fictivă, iar pistolul cu care a fost ameninţată era de jucărie. "Tânăra a dorit să îşi retragă plângerea. A fost alegerea ei. În ciuda acestui pas, cercetările în dosar au continuat", a spus Andreea Cinteză, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite