EXCLUSIV Răpire cu iz de telenovelă la Timişoara. O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică de un iranian sub ameninţarea unei arme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra se despărţise de persan de aproape un an, pentru că ajunsese să fie bătută şi înşelată, dar acesta nu a putut renunţa la ea. Sub ameninţarea unei arme, Sina Ahmadi a răpit-o pe fosta iubită de pe o terasă de fiţe din Timişoara. La câţiva kilometri de Timişoara, şi-a abandonat maşina şi a continuat răpirea la bordul unui BMW de lux. Persanul a fost prins de poliţişti tocmai în Reşiţa. Tânăra ţinută ostatic

După o relaţie de trei ani, timişoreanca a decis să spună adio bătăilor. A crezut că va avea o viaţă liniştită, dar Sina Ahmadi a continuat să o urmărească şi să îi ameninţe familia. Ba chiar mai mult, persanul a pătruns cu forţa în locuinţa tinerei, în permanenţă încercând să o recucerească cu forţa. Miercuri după-masa, tânăra a aflat cât de departe poate merge iubirea persanului.

image

foto: maşina cu care a fost răpită tânăra

Sub ameninţarea unei arme, tânăra de 22 de ani a fost răpită de pe terasa unui local de lux din Timişoara. Tânăra era însoţită de cea mai bună prietenă, care a fugit la părinţii fetei pentru a le povesti nenorocirea, iar ulterior i-a alertat şi pe poliţişti. Sina Ahmadi a abandonat maşina cu care o răpise pe tânără la Remetea Mare, iar fuga de poliţie a continuat la bordul unui BMW de lux. Timişoreanca răpită a reuşit să îi trimită prietenei sale un sms prin care o anunţa că au ajuns în judeţul Caraş-Severin.

CLICK AICI PENTRU POZE CU RĂPITORUL

image
image
image

"Sina a părut mai nebun ca niciodată. Mi-a spus că mă iubeşte şi că nu îmi dă drumul pentru nimic în lume. Îmi tot arăta pistolul. Nu credeam că se va ajunge până aici. În trecut am fost urmărită de el, mi-a terorizat familia şi prietenii, a dat buzna peste mine în casă. M-am despărţit de el pentru că mă bătea. Punctul culminant a fost când m-a înşelat", a povestit, în exclusivitate pentru ADS Timişoara, tânăra răpită.

La intrarea în Reşiţa, maşina a fost trasă pe dreapta, iar tânărul de la volan a fost încătuşat. La sediul Poliţiei Timiş, Sina Ahmadi a povestit că a recurs la răpire pentru că nu a găsit o metodă mai bună pentru a arăta cât de mult o iubeşte pe tânăra cu care a avut o relaţie de trei ani. După reţinere, poliţiştii au stabilit că pistolul era de jucărie.

Sina Ahmadi nu este la prima abatere. În 2010, tânărul a fost cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fals privind identitatea. Tânărul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite