Procesul de divorţ al iubitei lui Ilie Năstase, Brigittei Sfăt, a fost secretizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt speră să devină astăzi femeie liberă. Iubita lui Ilie Năstase va ajunge din nou în faţa judecătorului, în procesul de divorţ cu Ovidiu Torj.

Termenul de astăzi a procesului dintre Brigitte Sfăt şi Ovidiu Torj a fost trecut la secţiunea “secret”. Judecătorul a decis să evite situaţia de acum trei săptămâni, când a luat decizia să evacueze reprezenanţii presei, chiar dacă a fost vorba de o şedinţă publică. “Gestul său nu are niciun temei legal. Nu erau camere de luat vederi în sală, iar şedinţa era publică”, au spus avocaţii prezenţi în sală. Acum însă, speţa a fost trecută la categoria “proces cu minori” şi se va desfăşura cu uşile închise.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU BRIGITTE SFĂT

“Sper să se termine azi”

Acum trei săptămâni, Brigitte Sfăt s-a prezentat cu mama ei, Sanda Szeifert şi cu o prietenă, care au fost audiate ca martori. Totul a decurs bine pentru ele până când judecătorul a aflat că Ovidiu Torj nu are domiciliul în România, ci în Austria. Pentru că Torj nu s-a prezentat la audiere, judecătorul a decis să amâne procesul pentru a evita un viciu de procedură.

Eu cred că astăzi se va termina totul. Dacă nu va apărea din nou o surpriză. Mai e posibil ca Ovidiu Torj să ceară audierea de martori din partea lui. Dar dacă nu a făcut acest lucru până acum, nu cred că se mai gândeşte la asta”, a declarat Tripona Murgu, avocata Brigittei Sfăt.

Mai citiţi şi:

 Proces de divorţ amânat pentru că nu s-a trimis citaţie pentru Ovidiu Torj în Austria, deşi el stă în România

Brigitte Sfăt în pragul depresiei: "E absurd să se trimită citaţie în Austria, când Ovidiu Torj trăieşte în ţară"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite