Brigitte Sfăt în pragul depresiei: "E absurd să se trimită citaţie în Austria, când Ovidiu Torj trăieşte în ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul de divorţ dintre Brigitte Sfăt, iubita fostului tensimen Ilie Năstase şi interlopul Ovidiu Torj a fost amânat pe motiv că nu s-a trimis citaţie în Austria pentru soţ, chiar dacă acesta locuieşte în ţară.

La primul termen al procesului de divorţ dintre Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase şi interlopul cu acte de Austria, Ovidiu Torj, nu s-a prezentat decât fosta manechină. Având în vedere că soţul a anunţat-o telefonic pe Brigitte că nu are de gând să participle la proces, pe motiv că nu îl interesează divorţul, ci doar custodia copilulu, avocaţii ei au sperat că totul se va termina foarte repede. “Sperăm să se termine azi procesul de divorţ. Instanţa trebuie să decidă cui va rămâne copilul”, a declarat Tripona Murgu, avocata Brigitte Sfăt, înainte să ajungă la rând la audieri.

Şi Brigitte a fost optimistă. „Poate să stea şi cu el copilul, nu vreau să crească fără tată. Nu sunt absurdă. Dar el nu are domiciliul în România şi nu vreau să îmi caut copilul prin ţări străine”, a mai spus Brigitte Sfăt.

"E o decizie absurdă"

După o întreaga zi petrecută pe holurile tribunalului, Brigitte Sfăt a ajuns în faţa judecătorului, prezentând doi martori: mama sa şi o prietenă apropiată. Totul a decurs bine până spre final, când judecătorul a aflat de la avocata Brigittei că Ovidiu Torj nu are domiciliul în România. Procesul a fost amânat pe motiv că trebuie trimisă o citaţie în Austria, pentru Ovidiu Torj, chiar dacă acesta locuieşte în ţară.



Brigitte Sfăt a fost aproape să facă o criză de nervi, a ieşit din extrem de nervoasă şi a izbucnit în plans.  “Nu se poate aşa ceva, iară trebuie să aştept trei săptămâni. El are domiciliul în Austria, dar nu stă acolo. Stă în România, nu înţeleg de ce trebuie să trimită citaţie acolo. Acum iară trebuie să stau trei săptămâni, cine ştie ce se va întâmpla în timpul acesta. Iară nu pot  să îmi văd copilul trei săptămâni”, a declarat printre lacrimi Brigitte Sfăt.

Următorul termen a fost stabilit pe 17 octombrie.

Mariaj cu scandal

Fostul top-model Brigitte Sfăt (33 de ani) s-a căsătorit cu cunoscutul interlop timişorean Ovidiu Torj în anul 2007, la o zi după ce s-a născut fiica lor, Sara, copila pentru care cei doi îşi dispută custodia în instanţă.
Mariajul lor a scârţâit încă de la început, iar scandalurile s-au ţinut lanţ. În anul 2008, cuplul Sfăt-Torj a decis să se separe, pentru prima dată. Procesul de divorţ nu a avut finalitate, cei doi împăcându-se.



La începutul acestui an însă, după mai multe scandaluri între cei doi, Brigitte Sfăt a intentat un nou divorţ. Toată vara, nici unul dintre cei doi soţi nu s-a prezentat la termene, iar procesul a fost suspendat, din nou, de Tribunalul Timişoara.
După ce l-a cunoscut pe fostul tenismen Ilie Năstase, Brigitte a decis să pună capăt căsniciei şi să obţino custodia Sarei, fetiţa lor de trei anişori.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite