Prietenii elevului sinucigaş din Timişoara cer recorectarea lucrării de Bacalaureat care "l-a ucis" pe Marius Sava GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii lui Marius Sava au încercat să depună o petiţie astfel încât lucrarea în care elevul de 19 ani a obţinut nota 4,35 la matematică să fie recorectată.

La 48 de ore de la gestul necugetat al lui Marius Sava, în vârstă de 19 ani, care s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara după ce a aflat că a picat pentru a doua oară Bacalaureatul, colegii lui încă nu se împacă cu gândul sinuciderii.

Colegii elevului mort, care a picat la Bacalaureat, cer demisia ministrului Educaţiei: "Nimeni nu se gândeşte la ce e în sufletul unui elev"

EXCLUSIV Primele imagini cu elevul care s-a sinucis după ce a picat Bacalaureatul pentru a doua oară GALERIE FOTO

Sinucidere şocantă la Timişoara. Un moldovean de 19 ani s-a aruncat în gol după ce a picat Bacalaureatul GALERIE FOTO

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI CU MARIUS SAVA

Ieri, cât a fost ziua de lungă, prietenii lui Marius Sava au încercat să depună o petiţie astfel încât lucrarea în care Marius Sava a obţinut nota 4,35 la matematică să fie recorectată. „Ştiu că Marius s-a pregătit toată vara pentru acest examen. Era conştient de greutatea examenului şi ne spunea că e obligatoriu să obţină note mari. Îşi dorea o carieră. E imposibil ca el să fi învăţat doar de nota patru", a spus Adrian Todorici, unul dintre prietenii lui Marius Sava. Dorinţa colegilor şi prietenilor nu s-a transformat şi în realitate, mai ales că singura persoană care poate să depună o cerere pentru reexaminarea lucrării este chiar elevul, iar termenul limită a expirat duminică seara.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL SINUCIDERII

Ieri a avut loc şi autopsia trupului lui Marius Sava, iar primele examinări conturează ideea sinuciderii. „Victima avea o serie de leziuni interne, care puteau să fie provocate doar de o cădere de la mare înălţime. Varianta sinuciderii este cea mai sigură în acest caz", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Timiş.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Ţărănimea de la "Românii au talent" FOTO+VIDEO

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite