Sinucidere şocantă la Timişoara. Un moldovean de 19 ani s-a aruncat în gol după ce a picat Bacalaureatul GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Descoperire macabră în cursul zilei de duminică la Timişoara. Un tânăr de 19 ani a cedat după ce a aflat că a picat la examenul de bacalaureat. Poliţia a crezut iniţial că tânărul a fost victima unei crime.

UPDATE, ORA 14.50

Poliţiştii au greşit în această anchetă. În momentul în care au contactat-o pe mama tânărului, oamenii legii au aflat că tânărul plecase de dimineaţă de acasă pentru a vedea rezultatele la sesiunea a doua a bacalaureatului. Poliţiştii exclud acum varianta unei crime. Se pare că Sava Marius, de 19 ani, s-a aruncat în gol de pe terasa blocului.

UPDATE, ORA 14.00

Oamenii legii au stabilit că victima avea 19 ani şi era din Republica Moldova. Criminaliştii au stabilit că tânărul era mort de şase ore în momentul în care a fost găsit de unul dintre locatarii de pe Calea Torontatului. Cadavrul prezintă mai multe lovituri în zona capului şi a mâinilor, iar poliţiştii spun că băiatul a fost târât de criminal în locul abandonului.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Pe fir au intrat şi poliţiştii de la Rutieră, care trebuie să stabilească ce fel de maşină ar fi putut să îl lovească pe tânăr. În trafic vor fi organizate mai multe filtre. Anchetatorii au luat în calcul şi posibilitate ca tânărul să fi picat de pe o clădire care se află în construcţie chiar lângă gang, dar această posibilitate a fost eliminată din cauza poziţiei în care a fost găsit cadavrul.

UPDATE, ORA 13.00

Trupul neînsufleţit a fost găsit de nişte oameni care locuiesc în zonă. Cadavrul fusese aruncat într-un gang aflat între un depozit de materiale de construcţii şi un spaţiu de birouri aflat în construcţie. Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul prezintă mai multe răni la nivelul capului şi trunchiului, ca şi cum ar fi fost victima unui accident auto. Oamenii legii încă nu au stabilit identitatea persoanei. La ora actuală sunt prelevate probe, iar criminaliştii caută orice urmă pe care ucigaşul ar fi putut-o lăsa în locul în care a abandonat cadavrul.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": CAMPANIE Să facem ceva petru bolnavii aruncaţi în stradă de la clinica de psihiatrie din Timişoara!

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite