RELAŢII Porsche-ul unui sârb, fost asociat cu „creierul” mafiei imobiliare şi prieten cu Miuţ, are liber în parcarea cu barieră a primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul Porsche-ului este fost asociat al lui Kelemen (stânga) şi prieten cu Miuţ (dreapta)
Proprietarul Porsche-ului este fost asociat al lui Kelemen (stânga) şi prieten cu Miuţ (dreapta)

Încrengăturile din Primăria Timişoara ating culmea tupeului. Un Porsche Cayenne care aparţine unui sârb Mihailovici, zis Mişa, fost asociat al lui Francisc Kelemen şi prieten cu Nicuşor Miuţ, are acces liber în parcarea în care are acces doar primarul şi angajaţii din subordinea sa.

EXCLUSIV Culisele mafiei imobiliare: cum s-au falsificat ştampilele primăriei

Francisc Kelemen şi Mişa au fost prieteni până când, „creierul” mafiei imobiliare l-a ţepuit pe sârb. Mai exact, Kelemen a pus ochii pe nişte terenuri de pe strada Eneas, pe care le-a luat cu acte false pe aceeaşi filieră ungară. Înainte de a realiza falsurile, Kelemen l-a atras în afacere şi pe sârb, căruia i-a cerut 60.000 de euro. După depistarea falsurilor, Mişa a rămas şi cu banii daţi şi fără terenuri. „M-a ţepuit cu mai mult de 60.000 de euro pentru că au fost şi taxele notariale. M-a ţepuit împreună cu notarul”, a spus sârbul.

VEZI AICI povestea în care Kelemen şi-a ţepuit asociatul

Acces liber în parcarea Primăriei Timişoara


Dosarul în care Francisc Kelemen a luat terenurile de pe strada Eneas şi şi-a ţepuit asociatul este în cercetări la Parchetul Curţii de Apel, Kelemen fiind arestat într-un alt dosar. În acest timp, Mişa îşi continuă prietenia cu oamenii din primărie, unde are acces chiar în parcarea în care se intră numai pe bază de cartelă. „Am am lăsat maşina acolo. Era unul şi m-a lăsat să intru că nu aveam tichet de parcare”, a spus Mihailovici.

Prieten foarte bun cu Miuţ


Surse demne de încredere susţin că nu este prima dată când Porsche-ul vişiniu intră în parcarea cu barieră a Primăriei Timişoara, omul de afaceri sârb fiind prieten foarte bun cu Nicuşor Miuţ. „Îşi petrec concediile împreună. La nunţi sau la petreceri stau unul lângă altul”, a mărturisit sursa citată. Nicuşor Miuţ susţine că îl cunoaşte pe Mişa, dar nu ştie cum a ajuns maşina de lux a acestuia în parcarea primăriei. „Nu sunt prieten apropiat, dar îl cunosc ca pe 100 de timişoreni. Poate să fi sunat la cineva şi să-i deschidă să intre cu maşina. Eu nu am ieşit astăzi din sediu, dar dacă îţi deschide cineva, nu cred că e interzis să intri. Nu ştiu cum e, Culiţă (n.r. şeful Direcţiei Transporturi) se ocupă de parcare”, a spus Miuţ. Culiţă Chiş nu a putut fi contactat pentru a spune cum este posibil să intre orice maşină în parcarea primăriei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite