Polițistul din Cenei, care s-a împușcat în cap de Bobotează, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Hoffman a fost internat la clinica ATI a Spitalului Județean din Timișoara în comă de gradul IV, iar medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire. Polițistul a decis să încheie socotelile cu viața în Ajunul Crăciunului sârbesc

Citește aici ce s-a întâmplat la Cenei în Ajunului Crăciunului sârbesc

Agentul șef Mario Hoffman a murit în această seară, la Spitalul Județean din Timișoara. Medicii nu au mai putut face nimic, după ce polițistul și-a tras un glonț în cap cu pistorul din dotare. Glonțul a intrat în zona tâmplei și a ieșit pe partea cealaltă a craniului, creierii fiind afectați iremediabil. Hoffman a fost internat în comă de gradul IV și a fost ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor.

"Decesul a survenit în jurul orei 20.00. A făcut stop cardiac pe fondul comei de grad IV și a traumatismelor cranio-cerebral deschis, în urma împușcării. Avea o dilacererare cerebrală și practic nici nu a mai putut fi operat, pentru că nu aveam ce", a spus medicul de gardă de la Spitalul Județean.



GALERIE FOTO


Mario Hoffman lucra la Secția 2 Poliție Rurală Cărpiniș. Polițistul s-a împușcat cu pistolul Carpați, în seara Ajunului Crăciunului sârbesc, cu puțin timp înainte să intre în tură. Logodnica și viitorii socri se pregăteau să întâmpine Crăciunul sârbesc, după calendarul Iulian, comuna Cenei fiind o comună unde trăiește o importantă comunitate sârbă.

Anchetatorii nu au reușit până acum să afle motivul pentru ca colegul lor a vrut să încheie socotelile cu viața. “Se fac în continuare audieri. Polițistul nu a lăsat niciun mesaj prin care să își motiveze gestul. Deocamdată nimeni nu a putut explica ce s-a întâmplat”, a spus Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite