UPDATE Un polițist din localitatea Cenei (județul Timiș) s-a împușcat în cap chiar în Ajunul Crăciunului Sârbesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițistul în vârstă de 31 de ani și-a tras un glonț în cap în casa prietenei sale din localitatea timișeană Cenei. Starea lui de sănătate este extrem de gravă. El a fost transportat la Spitalul Județean din Timişoara

UPDATE 01.30 Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara nu îi dau șanse de supraviețuire tânărului polițist, care s-a împușcat în cap cu pistolul din totare, în casa prietenei sale din comuna timișeană Cenei. Glonțul a intrat în zona tâmplei și a ieșit pe partea cealaltă. Agentul șef Hofman Mario, care lucrează în poliție din 2004, era angajat la Secția 2 Poliție Rurală Cărpiniș. "Pacientul se află în comă de gradul 4. Este ținut în viață doar de aparate. El poate să mai trăiască 24 de ore, ori două sau trei zile. Este tânăr și are organism puternic. Însă creierii sunt afectați iremediabil", a declarat un medic de la Spitalul Județean din Timișoara.



GALERIE FOTO

UPDATE 23:50 ''Am lucrat opt ani împreună cu el. N-am avut niciun fel de probleme. Nu știu ce s-a întâmplat. Ieri am fost împreună de serviciu. Nu părea nici obosit, nici supărat, nu era altfel decât îl știam. Este o seară groaznică, nici eu nu pot sa fac nicio supoziție. Este imposibil să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Cunosc familia fetei, însă nu și familia lui. Poate o fi fost ceva acolo''
, a declarat Toader Nicolae, coleg cu bărbatul sinucigaș.

Comuna Cenei se situează în vestul județului Timiș, pe malul drept al râului Bega Veche, aproape de granița cu Serbia. Distanța față de orașele de referință este de circa 30 km de Timișoara și 23 km de orașul Jimbolia. Este o localitate unde trăiește o importantă comunitate de sârbi. Aceștia se pregăteau să sărbătorească Crăciunul în rit vechi, după calendarul Iulian.

image

UPDATE 23:45 ''Este un om de milioane. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Sunt oameni de mare calitate și viitorii socri, foarte cum se cade, gospodari. El este muzician, ea e vânzătoare iar fata a lucrat la firma de cabluri Kronberg. Nu știu dacă a mai lucrat în ultima vreme. Sunt aproximativ cinci ani de când stă aici, de când sunt împreună. Este cu atât mai trist că s-a întâmplat în seara asta. Este Ajunul Crăciunului pentru noi, sârbii'', a spus Onulov Lenuța, consăteancă cu polițistul.

UPDATE 23:30 ''Nu înțelege nimeni gestul lui, mai ales că nu s-a certat cu prietena. Nu știm să fi fost un conflict între ei, mai  ales că urmau să se căsătorească, nu avea datorii la bănci și nici probleme la locul de muncă. Am găsit un flacon de somnifere din care lipsesc șase pastile. Nu știm dacă au fost luate acum sau cu mult înainte. S-a împușcat în tâmplă iar glonțul i-a ieșit pe partea cealaltă'', ne-a declarat sora polițistului.

El se află în comă de gradul patru la Spitalul Județean. Vecinii din localitate sunt șocați și ei de întâmplare. Aceștia spun că era un polițist model, nu a avut nimeni niciodată ce să-i reproșeze.

UPDATE 22:30 Bărbatul se află în stare gravă la terapie intensivă. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

La un moment dat, aceasta s-a dus într-o cameră şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Părinţii fetei au auzit o împuşcătură, iar câteva momente mai târziu l-au găsit pe acesta într-o baltă de sânge. Nimeni nu ştie de ce tânărul a recurs la acest gest.

Starea lui de sănătate este extrem de gravă. El a fost transportat la Spitalul Județean din Timişoara. Tânărul era agent principal în cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Cărpiniș.

"Acum suntem și noi în drum spre Cenei. Polițistul urma să intre în tura de noapte la secția Rurală Cărpiniș. Apelul la 112 a fost făcut de tatăl prieteni sale. Nu avem deocamdată alte informații, doar că el trăiește și a fost transportat la Spitalul Municipal din Timișora", a decalat Andreea Cinteză, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

''Nu putem să ne imaginăm de ce a făcut gest, deocamdată. Prietena lui este de etnie sârbă. Sârbii sărbătoresc astăzi Ajunul Crăciunului pe rit vechi. A dormit, s-a trezit și i-a cerut prietenei de mâncare. Când aceasta s-a dus să îi pregătescă ceva, s-a împușcat în cap'', a declarat pentru adevărul.ro un localnic din Cenei.





Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite