Pensionarul „James Bond", sudorul cu 12 buletine false: „Românii au luat credite cu acte false din bănci, dar poliţia nu îi prinde"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milorad Cirici, de 64 de ani, judecat pentru că împreună soţia, fiica şi încă o femeie a reuşit să să ia din bănci credite în valoare de 250.000 de euro cu acte false, a declarat judecătorului că România e plină de persoane care au luat credite cu acte false.

Braşov: EXCLUSIV/ Ţeparul „Vampirică", identităţi false cu facturi furate

Timişoara: FOTOGALERIE Cum să furi un milion. Cu buletinul!

Procesul pensionarului James Bond cu 12 buletine false este blocat de băncile ţepuite cu 250.000 de euro


Soţia sa, Drenca Cirici, de 60 de ani, care avea şi ea patru buletine false, spune că nu ar fi fost prinşi niciodată dacă îşi ştergeau bine urmele. Femeia judecată pentru înşelăciune alături de soţul ei spune că nu ar fi fost depistaţi dacă funcţionara de la Serviciul Buletine, care i-a ajutat să falsifice cărţile de identitate, nu ar fi fost neglijentă.

„Nu ne-ar fi prins poliţiştii dacă funcţionara de la Buletine ştergea toate datele false folosite pentru falsificarea cărţilor de identitate, aşa cum a promis", a declarat femeia în faţa judecătorului.

Pensionarul „James Bond”, cu 12 identităţi false, se apără cu nepotul ucis de leucemie

Fiica celor doi pensionari, Jagoda Cirici, de 36 de ani, se află după gratii la Penitenciarul Arad de mai bine de un an, de când a fost arestată alături de Viorica Grigore, angajată la Serviciul Buletine Timişoara (funcţionara a fost şi grefier la Judecătoria Timişoara timp de doi ani).

Singurul document care să în calea pronunţării unei sentinţe în acest proces este o expertiză contabilă. Expertul contabil Nicolae Bobiţan desemnat să întocmească documentul nu a reuşit să facă expertiza, pentru că băncile care au dat credite cu acte false nu au pus la dispoziţie documentele din care reiese ţeapa. „Dosarul nu se poate studia la arhiva tribunalului, iar patru dintre bănci nu au depus la dosar documentele necesare expertizei contabile judiciare", a spus expertul Nicolae Bobiţan.

Pensionarul „James Bond” regretă că şi-a cumpărat 12 identităţi false

Pensionarul „James Bond” cu 12 buletine de identitate false


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite