Familie decimată într-un accident rutier spre Târgul de Crăciun de la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţia pompierilor a durat aproape două ore
Intervenţia pompierilor a durat aproape două ore

Şoferul a intrat cu maşina în pom după ce a încercat să evite un biciclist care circula nesemnalizat pe o ploaie torenţială. Singurul supravieţuitor este fiica şoferului, în vârstă de 12 ani, care şi-a văzut tatăl şi bunica ucişi între fiarele contorsionate ale automobilului.

Tragedie pe drumul care leagă Timişoara de Vama Cenad. Două persoane au murit în această dimineaţa, în apropiere de localitatea Şandra.

Ilie Aparaschivei, de 39 de ani, patronul firmei de pompe funebre Danneman, se afla la volanul unui automobil Honda Civic şi se îndrepta spre Târgul de Crăciun de la Viena. Pe bancheta din spate a maşinii se afla fiica sa de 12 ani şi soacra, Ana Goje, în vârstă de 67 de ani.

ROMÂNIA REALĂ: O femeie a murit cu zile în Ajunul Crăciunului aşteptând în zadar medicii care veneau la ea cu tractorul prin noroi

Tragedie rutieră cu patru morţi din cauza unui furt de cai nerezolvat de poliţişti



Din cauza ploii torenţiale, şoferul a observat în ultimul moment un biciclist care circula fără vestă reflectorizantă. El a tras puternic de volan, încercând să evite impactul. Din nefericire, el a ieşit cu maşina în decor şi a ras cu automobilul un copac, după care s-a înfipt în alt pom aflat la marginea drumului.

image



Şoferul şi-a pierdut viaţa pe loc în urma accidentului, fiind strivit între volan şi bancheta din spate. Pompierilor de la descarcerarea le-a luat o oră şi jumătate să scoată trupul şoferului dintre rămăşiţele automobilului. Soacra sa a murit şi ea strivită între fiarele contorsionate ale maşinii.

Fiica şoferului a scăpat doar cu câteva contuzii. „Bunica cred că a murit şi nu mai vine cu noi la Viena. Era foarte liniştită şi nu mai mişca”, le-a spus fetiţa martorilor îngroziţi care au scoas-o pe micuţă din maşină imediat după teribilul impact. Martorii povestesc că şoferul a condus cu viteză excesivă.

image

Angajaţii firmei de pompe funebre au venit la locul accidentului ca să ridice corupul neînsufleţit al patronului. Fiica sa a fost transportată la spital. Medicii spun că a suferit un şoc, dar este în afara oricărui pericol.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite