Tragedie rutieră cu patru morţi din cauza unui furt de cai nerezolvat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost striviţi de autoturismul de teren Isuzu scăpat de sub control
Tinerii au fost striviţi de autoturismul de teren Isuzu scăpat de sub control

Şoferul care îşi căuta caii furaţi a făcut zob o Dacie în care se aflau trei tineri. Un cioban de 53 de ani a murit după ce a intrat cu un autoturism de teren pe contrasens şi a despicat o Dacie în care se aflau doi fraţi şi soţia unuia dintre ei.

Tragedia rutieră s-a petrecut între localităţile Variaş şi Periam, duminică seara, când Milorad Illin, de 53 de ani, aflat la volanul unui Isuzu Trooper, a intrat pe contrasens. El a lovit în plin Dacia condusă de Dan Milotin, de 28 de ani, în care se afla fratele acestuia, Florin, de 27 de ani, însoţit de soţie, Cristina, de 35 de ani.


Trei oameni striviţi într-o Dacie veche
Cei trei se îndreptau spre Timişoara şi au murit pe loc, în urma impactului. Şoferul automobilului de teren Isuzu, care a provocat accidentul rutier, a murit în ambulanţă, în drum spre spitalul din Sânnicolau Mare. Pieptul său a fost strivit de volan, potrivit medicilor, iar poliţiştii spun că bărbatul nu a purtat centura de siguranţă. „Şoferul care a provocat accidentul a ieşit cu maşina din câmp. Drumul era drept şi nu există urme de frânare. Impactul a fost devastator. El avea permis de conducere din 1976 şi nu a avut nicio sancţiune”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş. În Isuzu a mai existat un pasager, care a scăpat cu o tăietură la buză, după ce s-a lovit cu capul de bordul maşinii.



„A plecat după cai şi a găsit moartea”
Ciobanul vinovat de măcelul rutier îşi căuta aseară caii care i-au fost furaţi în luna august, pe câmpurile din apropiere, după ce a primit un pont de la un localnic. El a umblat cu maşina pe câmp toată seara, apoi a ieşit cu roţile pline de noroi pe drum, iar la scurt timp a pierdut controlul volanului. Şoferul pornise o anchetă pe cont propriu, deoarece poliţiştii nu au reuşit să-i găsească caii furaţi. „Nu mai era el de când ne-au furat caii. Ţinea foarte mult la animalele alea. Le caută de trei luni. Ieri a plecat să caute caii şi şi-a găsit moartea”, a spus Miliţa Illin, soţia ciobanului.

image
Cele trei cadavre ale victimelor au fost scoase din Dacia "decupată" de pompieri
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite