Nuntă în dar pentru povestea de dragoste care a început la hotel Roco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri sunt pregătiţi să facă marele pas împreună
Cei doi tineri sunt pregătiţi să facă marele pas împreună

TVR Timişoara şi „Adevărul de Seară” lansează un proiect inedit în Banat: cel mai frumos cuplu va primi o nuntă cadou. Emisiunea „Nuntă în dar” dă tinerilor care se pregătesc să îşi unească destinele şansa de a scăpa de cheltuielile de nuntă.

Nunta perfectă, răsplată pentru o poveste de iubire

Cuplurile decise să facă marele pas, chiar şi „complici” ai lor, pot trimte poveşti de dragoste sau poveşti despre cereri în căsătorie pe adresa TVR Timişoara, prin email la nuntaindar@tvr.ro, sau chiar la Librăria Adevărul, de pe strada Mercy, nr. 3 din Timişoara, pentru a câştiga o nuntă ca în poveşti.  Zece dintre cuplurile înscrise în concurs vor fi invitate în emisiunea „Nuntă în dar”.

Poveste de iubire

Iudith Mikloş, de 23 de ani şi Ciprian Vădăsan, de 27 de ani, s-au îndrăgostit nebuneşte unul de celălalt la începutul anului trecut. Povestea lor a început timid, cu prea puţine vorbe schimbate.

„Povestea noastră a început la Hotel Roco, a crescut la hotel şi tot aici fructul iubirii a început să se maturizeze printr-o cerere în căsătorie”, a povestit tânăra în scrisoarea ei de dragoste. Cei doi sunt pregătiţi să trăiască împreună până la capătul zilelor.

„După trei luni de la primul sărut, într-o atmosferă de vis din care nimeni nu ar fi vrut să se trezească, îngeraşul meu mi-a spus: «Te iubesc de aici (din dreptul inimii lui) şi până unde soarele răsare» şi mi-a împărtăşit cea mai arzătoare dorinţă a sa: aceea de a–i fi soţie. Răspunsul a fost un «da» hotărât”, a povestit Iudith.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite