Nunta perfectă, răsplată pentru o poveste de iubire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Costea şi Marius Florea au vizitat Europa şi s-au distrat de minune
Roxana Costea şi Marius Florea au vizitat Europa şi s-au distrat de minune

TVR Timişoara şi „Adevărul de Seară” lansează un proiect inedit în Banat: cel mai frumos cuplu va primi o nuntă cadou. Emisiunea „Nuntă în dar” va oferi tinerilor care se pregătesc să facă marele pas ajutorul de care au nevoie pentru a organiza evenimentul.

Astfel, cei care urmează să se călătorească, sau chiar „complici” ai lor au ocazia să trimită poveşti de dragoste sau poveşti despre cereri în căsătorie pe adresa TVR Timişoara, sau chiar la adresa de email nuntaindar@tvr.ro pentru a câştiga o nuntă ca în poveşti.  Vor fi selectate 10 dintre cuplurile care participă la concurs, pentru a fi invitate în emisiune.

Poveste de dragoste

Roxana Costea şi Marius Florea, amândoi de 24 de ani, se iubesc de şapte ani, de pe băncile şcolii. „A fost povestea ideală a doi liceeni şi s-a născut la vârsta la care poţi crede că eşti stăpânul Universului, când iubirea iţi dă aripi şi fluturi în stomac, când te poţi afla în braţele celuilalt doar închizând ochii”, a scris tânăra în scrisoarea în care povesteşte dragostea lor.

Tinerii se iubesc atât de mult, încât şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, aşa că Marius a dus-o pe Roxana la Paris şi, în vârful turnului Eiffel, i-a cerut să fie a lui pentru totdeauna. „Aveam Parisul la picioare, eram foarte entuziasmată şi ameţită din cauza înălţimii, iar iubitul meu a îngenunchiat şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui”, a spus Roxana.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite