"Nostradamus" de Banat a fost bătut şi călcat în picioare în sediul Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă
Timişoara: "Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Lorin Fortuna, de 61 de ani, celebrul revoluţionar timişorean, a depus plângere penală pentru loviri şi alte violenţe după ce a fost snopit în bătaie în timpul unei ceremonii de comemorare a Revoluţiei din 1989.

Celebrul Lorin Fotuna susţine că a luat bătaie şi i s-au rupt hainele de pe el chiar în sala mare a Consiliului Judeţean Timiş, în timpul unei ceremonii din decembrie 2009. El a fost bătut de un grup de revoluţionari, chiar în timpul unui simpozion, fiind iniţial deranjat de un grup de 15 persoane care au intrat în sală şi a început să vocifereze, a scris Fortuna în plângerea depusă la Judecătoria Timişoara.

Apoi, Lorin Fortuna susţine că şi-a întrerupt discursul şi a încercat să plece, însă a fost împiedicat de grupul de huligani, care l-a agresat pe el şi pe un cunoscut care a încercat să-l apere. „A intrat un jandarm, căruia i-am spus că am fost agresat şi i-am indicat pe agresori ca fiind cei care fugeau, coborând pe scări, cerându-i să-i oprească şi să-i identifice, dar nu a făcut-o, pretextând că este singur, iar ceilalţi sunt mulţi", a scris Lorin Fortuna în plângerea înregistrată la Judecătoria Timişoara.

CITEŞTE DETALII DESPRE LUMEA DE DUPĂ APOCALIPSĂ VĂZUTĂ DE LORIN FORTUNA:


Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

"Gorilienii" lui Lorin Fortuna vor scăpa de Apocalipsă

Timişoara: Nostradamus de Banat prevede sfârşitul lumii în 2012

Timişoara: Mitropolia Banatului şi secta care crede în cipul 666 se au ca fraţii

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite