Moş Crăciun a coborât de pe Operă. Câteva minute Moşul a fost captiv pe funie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun pe Piaţa Operei
Moş Crăciun pe Piaţa Operei

Copiii din Timişoara l-au aşteptat în această seară pe Moş Crăciun în centru. Moşul a renunţat la renii Romiţă şi Kiki şi a coborât pe o funie de pe clădirea Operei.  Anii şi-au spus însă cuvântul, iar moşul a avot probleme la coborâre.

Citeşte şi:

Moş Crăciun există cu adevărat doar la Braşov

Mainfestaţia a debutat la ora 16.50 cu un spectacol susţinut de Eva Labadi şi Asociaţia Papeţmania. După câteva minute şi-au făcut apariţia în scenă dubaşii din Ansamblul Timişul, iar la 17.30 a sosit momentul mult aşteptat, Moş Crăciun a coborât cu o funie de pe clădirea Operei.

„Mi s-a încâlcit barba de funie”



Moşul a avut probleme mari la coborâre, fiind nevoit să se întoarcă o dată din drum. La a doua coborâre, Moş Crăciun s-a blocat la jumătatea drumului, preţ de câteva minute. „Anii îşi spun cuvântul. Mi s-a încâlcit barba de funie”, le-a spus Moşul celor de jos. În timp ce Moş Crăciun se dădea de ceasul morţii pentru a reuşi să coboare, organizatorii au decis să continue spectacolul. Într-un final, Moşul a reuşit să coboare şi să citească scrisorile copiilor.

„Dragă Moşule, te rog să o faci bine pe bunica”

Câţiva zeci de copii şi mai mari şi mai mici au trimis scrisori Moşului rugându-l să-i aducă diferite cadouri. Una din fetiţe l-a rugat pe Moş Crăciun să o facă bine pe bunica ei care este la spital. Un băieţel de şase ani i-a scris Moşului, rugându-i să-i aducă nişte maşini, dar nu orice maşini. „Dragă Moş Crăciun, te rog să îmi aduci o maşină cu telecomandă care se numeşte Zero Gravity Micro şi ATV-ul pe şenile Spider 360 de grade, atât”, este scrisoarea lui Dragoş Lungu.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite