Femeia care a cumpărat în rate copilul unor ţigani cu 5.000 de euro e liberă să stea lângă „fiul” ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce părinţii care şi-au vândut nou-născutul în rate au fost arestaţi, femeia care a devenit în acte mamă este liberă să îşi crească „fiul". Pierre Michell, copilul care acum are şase ani şi a fost obiectul tranzacţiei, a fost adus şi el în faţa instanţei.

Oamenii legii timişoreni au descins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în autogara din Timişoara unde urma să sosească tocmai din Franţa Firuţa Lingurar, femeia care a cumpărat cu 5.000 de euro un nou-născut. Femeia a fost chemată de procurori la audieri, însă pentru că nu au dorit să rişte ca femeia să se răzgândească, poliţiştii au aşteptat-o la gară.

Drama copilului care a fost vândut unui cuplu din Franța cu 5.000 de euro: îşi pierde părinţii a doua oară. „În cel mai fericit caz va fi dat în plasament"

UPDATE: Copil de ţigani, conceput la comandă: „clienţii" din Franţa au plătit 5.000 de euro, în rate

Părinţii care şi-au vândut copilul în rate, prinşi cu ajutorul poliţiştilor infilrtaţi în clanul ţigănesc



Femeia nu a venit singură cu autocarul, drumul lung fiind suportat şi de Pierre Michell, copilul de şase ani care a fost cumpărat în rate de Firuţa Lingurar. Tot ea este cea care a falsificat şi actele de naştere. Femeia a fost dusă vineri seara la audieri, unde s-a decis arestarea ei pentru 24 de ore. În acest timp, copilul a rămas cu "bunicii", cei care sunt părinţii Firuţei Lingurar.

image
image

CLICK AICI PENTRU POZE CU COPILUL VÂNDUT

În această dimineaţă, femeia a fost prezentată de poliţişti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de trafic de minori, însă judecătorii au decis să o cerceteze în stare de libertate. Astfel, Firuţa Lingurar a plecat din sediul Parchetului Timiş alături de "fiul" ei. Surse din rândurile anchetatorilor au declarat că femeia s-a retras alături de cel pe care l-a cumpărat cu 5.000 de euro ca şi copilul ei în Sălaj, la casa părinţilor ei. Instanţa a mai decis să femeia nu are voie să părăseacă ţara în următoarele 30 de zile.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite