Mafia ţigănească din Timişoara a rămas cu palatele nepăzite pentru că nu a achitat tariful pentru camerele de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţiganii s-au temut de hoţi şi au montat pe palate sisteme de supraveghere, însă au uitat să plătească firma care se ocupa de pază. Clanul ţigănesc Seifert, trimis în judecată pentru înşelăciuni de un milion de euro, a rămas zilele trecută fără pază la palate cu turnuleţe.

Sechestru de cinci milioane de euro pe palatele mafiei imobiliare ţigăneşti

Liderul clanului, Petru Jurj, dat în urmărire internaţională de poliţişti şi procurori, a fost acţionat în judecată zilele trecute de firma Comandor, care se ocupă cu sisteme de securitate ale clădirilor din Timişoara.

Firma a împânzit cu senzori de mişcare şi camere de supraveghere palatele ţigăneşti de pe strada Stuparilor şi din clădirea Materna, însă romii au uitat să plătească facturile. Ei au o datorie cumulată de peste 23.000 de lei pentru firma de pază, iar reprezentanţii acesteia încearcă să-şi recupereze banii cu ajutorul magistraţilor.

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Unul dintre obiectivele rămase nepăzite se află în clădirea Materna, unde romii au două apartamente 7A şi 7B, în care ţiganii îşi duceau victimele înşelăciunilor ca să le câştige încrederea.

O altă clădire fără pază este pe Calea Lugojului, la numărul 88, lângă sediul Autorităţii Rutiere Române, unde romii au înălţat un palat cu trei etaje, cât un hotel. Pe strada Simion Bărnuţiu, la număru, 31, clanul ţigănesc mai are un palat, iar o altă casă în construţie se află în zona Modern din Timişoara, pe stradala Lalelelor, la numărul 2. Clădirea a fost ridicată în roşu, dar momentan construcţia a fost abandonată, după cum spun vecinii.

Citeşte detalii despre ţeapa de 30.000 de euro cu sucuri dată de mafia ţigănească

Clanul Seifert a dispărut

Palatele clanului ţigănesc Seifert din Timişoara nu pot fi vândute de mafia imobiliară care le-a ridicat cu milioane de euro provenite din infracţiuni, după cum bănuiesc procurorii. Soţii Lucia Seifert, de 56 de ani şi Petru Jurj, de 58 de ani, sunt acuzaţi că au înşelat patru persoane cu un milion de euro. Ei au luat clădiri şi terenuri de la patru persoane, dar nu le-au mai dat toţi banii.

SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite