Mafia cerealelor are "pierderi" în Timiş. Poliţiştii au confiscat încă 80 de tone grâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din oraşul Buziaş au constatat că pe una din străzile din localitate erau trei TIR-uri încărcate cu cereale. Le-au cerut şoferilor să le arate actele de provenienţă a mărfii, dar pentru că aceştia nu le aveau au decis să le pună sechestru pe cereale.

Poliţiştii din Timiş, în colaborare cu ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor şi cu inspectori ai Gărzii Financiare, au dat lovitură după lovitură mafiei cerealelor. De la începutul anului şi până acum au fost confiscate sute de tone de cereale, pe raza judeţului Timiş, pentru că cei care le transportau nu aveau acte prin care să justifice că marfa a fost cumpărată legal şi că urmează să fie vândută în condiţiile impuse de lege.

Ultima "lovitură" i-a lăsat fără 80 de tone de grâu pe cei care fac afaceri în afara legii. Trei şoferi care conduceau TIR-uri încărcate cu cereale prin oraşul Buziaş au fost traşi astăzi pe dreapta şi li s-au cerut acte pentru marfă. Pentru că nu au avut documentele cerute, cei trei au primit amenzi în valoare totală de 5.000 de lei, iar grânele au fost confiscate.

Citeşte şi:

Mafia cerealelor a dat lovitură după lovitură. Unguri şi români ţepuiţi ca la carte

Mafia cerealelor a mai pierdut încă 80 de tone din marfa de contrabandă

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite