Jack Spintecătorul din Timişoara are un "frate" în Belgrad, care a înjunghiat 20 de persoane la Festivalul Berii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Timişoara a fost îngrozită de un agresor în serie, a venit rândul poliţiei din Belgrad să găsească un individ care a înjunghiat la nimereală, într-o singură seară, nu mai puţin de 20 de persoane. Poliţia e în alertă!

Potrivit poliţiei, nu mai puţin de zece persoane au fost înjunghiate, vineri noaptea, de o persoană necunoscută la Festivalul Berii din Belgrad. Trei dintre victime au ajuns la spital în stare gravă. În timp ce poliţia încearcă să liniştească opinia publică, presa din Serbia susţine că există cel puţin 20 de victime, agresorul alegându-şi victimele la nimereală.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO cu Jack Spintecătorul din Timişoara!

image

O situaţia asemănătoare a avut loc la începutul săptămânii la Timişoara, când în decursul a câteva ore o prostituată a fost ucisă, iar alte trei femei înjunghiate de acelaşi individ. Cel vinovat pentru seria de agresiuni este Aurel Mândrilă, care se trage dintr-o familie cu probleme. El are un trecut tumultos şi un cazier foarte pătat. Mândrilă s-a născut în localitatea Broşteni din judeţul Suceava. El provine dintr-o familie cu probleme. Tatăl său, al cărui nume îl poartă, era la fel de violent ca şi el.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PRIMA VICTIMĂ

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU A DOUA VICTIMĂ

Tânără de 23 de ani înjunghiată în plină stradă la Timişoara

Poliţistul care l-a prins pe „Spintecător"

Potrivit aceloraşi surse, Aurel Mândrilă este un recidivist bine cunoscut în Suceava, dar mai ales în oraşul natal, Broşteni. În urmă cu 10 ani, bărbatul a mai încercat să omoare şi să violeze o femeie din Neamţ, bolnavă psihic.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": VIDEO Ce face băutura din oameni?

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite