Iubitorii de câini fac gesturi trăsnite ca să-şi apere prietenii animale: flashmob cu lumânări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stăpânii de câini din Timişoara, dar şi tineri care iubesc acest patrupede şi vor să le protejeze pregătesc un eveniment prin care susţin sterilizarea câinilor vagabonzi şi prin care se împotrivesc eutanasierii. Luni, în centrul oraşului se vor întâlni zeci de persoane care vor milita pentru acelaşi obiectiv.

Al doilea flashmob pentru susţinerea sterilizării câinilor fără stăpân va avea loc, luni, în piaţa Unirii. Evenimentul este organizat de Asociaţia Pet Hop şi este programat să se desfăşoare 15 minute, după ora 20. De data aceasta, iubitorii de animale vor avea lumânări aprinse în mâini şi vor păstra tăcerea în timpul unui marş.

Organizatorii vor să atragă atenţia că nu eutanasierea este cea mai potrivită soluţie pentru rezolvarea problemei câinilor comunitari. Ei susţin că animalele pot fi sterilizate şi ulterior lăsate libere pentru că sunt persoane din comunitate care doresc să aibă grijă de el. Iubitorii de animale mai spun că aceasta este şi varianta pe care o susţine Parlamentul European în privinţa rezolvării problemei câinilor maidanezi.

La primull flashmob organizat la Timişoara împotriva eutanasierii câinilor comunitari, mai mulţi tineri s-au întins pe jos, în Piaţa Unirii, în semn ca uciderea patrubedelor nu este o soluţie ci un gest criminal care nu poate fi acceptat.

CITEŞTE ŞI:

Flashmob la Timişoara împotriva eutanasierii a sute de mii de câini GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite