Iranianul care şi-a răpit iubita pentru că o iubea prea mult a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă victima şi-a retras plângerea, ea motivând că încă îl iubeşte pe cel care a ameninţat-o, procurorii nu au fost convinşi că întreaga răpire a fost o glumă bazată pe emoţiile dintre cei doi.

CLICK AICI PENTRU POZE CU RĂPITORUL

  

image
image
image

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus trimiterea in judecată a lui Sina Ahmadi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Din probatoriu a rezultat că timp ce se afla la o terasă, victima s-a întâlnit cu fostul ei concubin. Când victima a dorit să părăsească localul şi s-a îndreptat către parcare, inculpatul a urmărit-o şi i-a solicitat să îl însoţească. În urma refuzului fetei, Sina Ahmadi s-a dus la propriul autoturism, de unde a luat un pistol de jucărie cu care a ameninţat-o.

EXCLUSIV Răpire cu iz de telenovelă la Timişoara. O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică de un iranian sub ameninţarea unei arme

Răsturnare de situaţie în cazul fetei răpite de iubitul iranian. Chiar dacă era bătută, fata îl iubeşte pe răpitor

"Contrar voinţei sale, partea vătămată s-a urcat în autoturism alături de inculpat şi s-au deplasat împreună în Municipiul Reşiţa, loc în care autovehiculul condus de către inculpat a fost depistat în trafic şi oprit de către organele de poliţie, care fuseseră anterior alertate cu privire la săvârşirea faptei", a spus procurorul-şef Ion Braşoveanu. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite