Iosif Rotariu: "Operaţiile Kassandrei de la Strasbourg costă peste 150.000 de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a reuşit să strângă suma de bani de care are nevoie pentru operaţia micuţei abuzată şi maltratată de bunică. Kassandra va fi operată pe 2 februarie, la Strasbourg.

Antrenorul secund de la Poli a răsuflat uşurat după ce a aflat că bunica fetiţei pe care a luat-o în plasament a ajuns în închisoare pentru abuzurile comise împotriva Kassandra. „Eu am încercat să fac bine. Pe mine m-a interesat modul în care fetiţa se va recupera. Nu am văzut niciodată acea persoană, dar poveştile sunt cumplite. Nici nu mai vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Rotariu.

Vezi galerie foto cu micuţa Kassandra în noua ei casă

Starea Kassandrei, acum în vârstă de şase ani, este din ce în ce mai bună. Fetiţa urmează ca pe data de 2 februarie să fie supusă unor noi operaţii dificile, într-o renumită clinică de pediatrie din Strasbourg. „Vor fi două operaţii dificile la maxilar, o operaţie la picior şi încă două la braţe. Acum e într-o stare foarte bună. Din toate punctele de vedere”, a mai spus „Roti”.

Pentru o singură zi de internare, Rotariu trebuie să achite 1.800 de euro. „Cred că o să depăşească 150.000 de euro toate operaţiile. Dar decocamdată am găsit ajutor din partea lui Ilie Năstase şi a lui Bogdan Enoiu”, a afirmat fostul internaţional.

Mai citiţi:

Femeie arestată pentru că a încercat să ucidă o fetiţă de trei ani, adoptată de fostul internaţional Iosif Rotariu

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite