Femeie arestată pentru că a încercat să ucidă o fetiţă de trei ani, adoptată de fostul internaţional Iosif Rotariu UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 40 de ani, din Timişoara, a fost arestată pentru tentativă de omor, după ce a torturat o fetiţă care a avut nevoie de 25 de operaţii. Drama a atras atenţia fotbalistului Iosif Rotariu, care a adoptat fetiţa.

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost arestată în această dimineaţă, de poliţiştii de la compartimentul Urmăriţi al Poliţiei Timiş. Ea a fost ridicată din locuinţa sa din Lugoj şi a fost depusă în arestul Poliţiei Timiş. Păcurar Rozalia a fost condamnată iniţial la 12 de ani de închisoare, însă după recurs a primit doar opt ani de puşcărie, după ce a ars fetiţa cu ţigara, a aruncat cu acid pe ea şi a încercat să o arunce de la etaj. Femeia nu a regretat nicio clipă nenorocirile pe care le-a provocat fetiţei şi nici nu a avut remuşcări.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU BUNICA CE A CHINUIT FETIŢA

image

În timpul scurs de la recurs până la condamnarea definitivă, femeia şi-a refăcut viaţa sentimentală, şi-a găsit un loc de muncă, dar nu a mai vrut să audă de fetiţa pe care a nenorocit-o.

„Pe numele acesteia Tribunalul Timiş a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru 8 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. În cursul lunii iunie 2008, aceasta i-a aplicat mai multe lovituri, nepoatei sale, în vârstă de 3 ani, provocându-i leziuni ce au necesitat 120 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Poliţiei Timiş.

Adoptată de Iosif şi Dana Rotariu

Impresionaţi de cazul Kassandrei, fostul mare internaţional Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana, au adoptat-o pe fetiţa. Aceştia au investit mulţi foarte mulţi bani pentru tratamente şi operaţii. Kassandra are acum şase ani şi a suferit deja peste 25 de intervenţii chirurgicale.

Când am luat-o de la spital, era numai piele şi os. Nu îşi mişca decât degeretele. Avea carne vie pe spate. Acum este fericită, iar asta mă încurajează şi mă întăreşte. Pentru Kassandra luptăm, dar sunt foarte mulţi bani, iar Roti nu mai este jucător activ”, a spus Dana Rotariu, soţia actului antrenor secund de la Poli.



Vezi galerie foto cu micuţa Kassandra în noua ei casă

Operaţii dificile la Strasbourg

Vara trecută, Iosif Rotariu a organizat un meci de caritate la Sala Olimpia, la care au fost invitaţi jucătorii Generaţiei de Aur şi fostele vedete de la Poli, beneficiile urmând să fie folosite pentru operaţiile Kassandrei. Din păcate, în urma acestei campanii, suma de bani colectată a fost foarte mică, Rotariu de abia reuşind să îşi achite datoriile către invitaţi.  “Acum şi-a revenit foarte bine. Dar e foarte greu. Trebuie tot timpul să stai cu ea şi când merge la toaletă şi când mânâncă. Acum are nevoie de încă trei operaţii: o intervenţie la şold, proteze la ambele mâini, măcinate de osceolită şi o operaţie la maxilar”, a declarat Iosif Rotariu, după meciul caritabil.



Brighite Sfăt şi Ilie Năstase au făcut un gest umanitar

Iosif Rotaru a primit un sprijin neaşteptat. Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au contribuit cu aproape 100.000 de euro, pentru operaţiile fetiţei care trebuie effectuate la o clinic din Strasbourg.  “Am fost impresionată de acest caz. Fetiţa nu mânca, nu putea să meargă, nu putea să facă nimic. Eu şi Ilie ne-am oferit să o ajutăm. Ilie cu mai mult, doar el are relaţiile, iar eu îl susţin. Cu tot ce pot”, a declarat Brigitte Sfăt, la emisiunea Happy Hour.

image
image

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite