Şmecherul cu Hummer care a omorât un poliţist maghiar a fost la plimbare în România FOTO - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas B., a mai fost în România şi cu alte ocazii
Thomas B., a mai fost în România şi cu alte ocazii

Este oficial! Convoul de Hummere care a fost implicat într-un incident grav în Ungaria, soldat cu moartea unui ofiţer de poliţie şi împuşcarea unui şofer austriac, a plecat din România.

Austriacul care a ucis un poliţist maghiar este un tip deosebit de periculos: a participat în trecut la un atac armat

Un şofer de Hummer din Austria a omorât un poliţist maghiar la graniţa cu România FOTO


Cele patru maşini de teren au fost văzute pe drumul dintre Lugoj şi Caransebeş, dar şi pe autostrada Arad-Timişoara, de pe care au coborât chiar spre localitatea Giarmata. La coborârea de pe autostradă, convoiul a fost surprins de operatorul de la Timişoara al canalului DIGI 24, George Ştefăniţă, care a şi “tras” câteva cadre cu maşinile de teren.

“Duminică a fost un concurs off-road la Cugir, în judeţul Alba, dar nu era unul oficial, legal, ci la negru. Sunt foarte mulţi şoferi care vin în zonă la concursuri oficiale, dar apoi îşi memorează în GPS traseul şi revin pe cont propriu, în grupuri de câte doi, patru sau cinci. Cel mai probabil asta s-a întâmplat şi cu Hummerişti”,
ne-a declarat o sursă din Poliţia Rutieră Caras-Sevrin.

În Munţii Banatului, la Văliug, Brebu, Gărâna, Semenic, Caransebeş sau Lindenfeld au loc foarte des concursuri oficiale de off-road, la care cei mai mulţi participanţi sunt din Germania şi Austria.



GALERIE FOTO SURSA: www.delmagyar.hu

Şoferul a mai fost în România

Tomas B. a postat pe facebook-ul personal o înregistrare video dintr-o expediţie off-road, despre care spune că a fost făcut în 2009, în România.

Incident la Apatfalva

La câteva ore de la filmarea convoiului pe autostrada Arad-Timişoara de către echipa DIGI, Hammerele au trecut graniţa pe la Nădlac, iar la zece kilometri de graniţa româno-maghiară, în localitatea Apatfalva, au fost traşi pe dreapta de un echipaj radar. Maşinile au şi oprit iniţial, dar fără nicio explicaţie au demarat în trombă, fiind aproape să-l calce pe unnul din poliţişti. Oamenii legii au plecat în urmărirea maşinilor e teren, trăgând pe drum câteva focuri de armă la roţi.

La Apatfalva, Tomas B., din Austria, a oprit, iar în faţa lui s-a poziţionat unul din poliţiştii aflaţi pe motocicletă. Şoferul a apăsat din pedala de acceleraţie şi a trecut peste unul din ofiţerii aflaţi pe motocicletă. Ceilalţi poliţişti aflaţi la faţa locului au folosit din nou armele din dotare, trâgând patru gloanţe în şoferul austriac, nu înainte ca acesta să se lupte cu ofiţerii maghiari.



Poliţistul de 36 de ani a fost transportat cu elicopterul la spital, unde a şi murit. Şoferul austriac, în vârstă de 34 de ani, a fost şi el transportat la spitalul din Szeged, în stare gravă, însă medicii spun că viaţa nu îi este pusă în pericol.

Anchetatorii au stabilit că austriacul Tomas B. se afla sub influenţa drogurilor, în sângele său fiind descoperite urme de opiu şi morfină.

Astăzi, toate unităţile de poliţie din Ungaria au fost în doliu. Steagul negru a fluturat pe clădiri, iar vehiculele au circulat cu panglici negre în memoria lui Kenez Imre, care avea doar 35 de ani.

Incident la Apatfalva
Ofiţerul Kenez Imre a murit la spital
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite