Un şofer de Hummer din Austria a omorât un poliţist maghiar la graniţa cu România FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incident grav în localitatea Apatfalva de lângă graniţă Sursa foto: www.delmagyar.hu
Incident grav în localitatea Apatfalva de lângă graniţă Sursa foto: www.delmagyar.hu

După primele informaţii, convoiul de patru maşini de teren Hummer, conduse de cetăţeni germani, a trecut frontiera româno-maghiară pe la Nădlac.

Şmecherul cu Hummer care a omorât un poliţist maghiar a fost la plimbare în România FOTO - VIDEO

UPDATE ORA 10.45

Şoferul Hummerului, care a dat cu maşina peste poliţistul maghiar de pe motocieclată, se afla sub influenţa drogurilor. Poliţiştii din judeţul Csongrad au confirmat în această dimineaţă că în probele de sânge ale şoferului s-au găsit urme de opiu şi morfină. Anchetatorii au lucrat toată noaptea la faţa locului, toate maşinile au fost controlate cu ajutorul câinilor.

Poliţiştii au descoperit că unul dintre şoferii din convoi a filmat întreg incidentul, cât şi uciderea poliţistului maghiar. Din convoiul Hummerelor, trei erau din Germania, iar al patrulea, autorul accidentului în urma căruia un poliţist a murit, era din Austria.

Poliţia de frontieră români nu au putut da detalii despre cele patru maşini Hummer care au părăsit România, în cursul zilei de ieri.

„Sunt două variante care se vehiculează. Ba că au ieşit de la noi, ba că urmau să intre în România. Nu pot să vă zic mai mult. Dacă au ieşit pe la noi nu e nimic deosebit. Sunt cetăţeni din Schengen şi au trecut legal, fără probleme. Din câte mi-au spus poliţiştii de la frontieră, care au vorbit cu colegii lor maghiari, şoferii sunt reţinuţi în Ungaria”, a declarat Daniel Iancu, purtător de cuvânt la Poliţia de Frontieră Bihor, de care aparţine şi punctul de trecere de la Nădlac.

Poliţist maghiar ucis la graniţa cu România


La scurtă vreme de la intrarea pe teritoriul Ungariei, cele patru maşini au fost surprinse de un echipaj radar depăşind cu mult viteza legală şi nici nu au oprit la semnalele poliţiştilor. Aceştia au cerut ajutor de la colegii lor, astfel că în urmărirea Hummerelor au plecat doi poliţişti pe motoare.



GALERIE FOTO SURSA: www.delmagyar.hu

Incident la Apatfalva

La nici zece kilometri de graniţă, în localitatea Apatfalva, în drum spre Mako, poliţiştii au reuşit să oprească unul din Hummere. Conform unui martor, citat de siteul www.delmagyar.hu, şoferul s-a răzgândit însă, a apăsat nervos pe acceleraţie şi a trecut peste unul din poliţiştii aflaţi pe motor.



Un alt martor povesteşte că şoferul a ieşit din maşină cu un obiect ascuţit şi a năvălit peste celălalt poliţist, care a fost nevoit să folosească arma din dotare trăgând patru gloanţe asupra germanului.

Din nefericire, poliţistul lovit, care a fost transportat cu elicopterul la spital, a murit la scurtă vreme. Şoferul german se află internat într-un spital din Szeged, în stare gravă.

Poliţiştii maghiari au controlat maşinile germanilor cu câinii de la Departamentul Antidrog.

Incident la Apatfalva

Cercetările poliţiştilor maghiari se află în plină desfăşurare, singurele comunicate oficiale fiind cele legate de confirmarea morţii colegului lor, care avea doar 34 de ani.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite