Hristos a Înviat! Mii de timișoreni s-au rugat în fața Catedralei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slujba de Înviere la Timișoara
Slujba de Înviere la Timișoara

Mitropolia Banatului a montat un podum special pe treptele Catedralei, pentru Slujba de Înviere. Mii de timișoreni au luat Lumină Sfântă de la Ierusalim, care a fost adusă cu un avion special

Mii de timișoreni s-au adunat în această noapte în fața Catedralei Mitropolitane, pentru a participa la Slujba de Înviere. Ca o premieră, Mitropolia a decis să monteze un podium pe treptele Catedralei, de unde soborul de preoții a putut predica oamenilor.



GALERIE FOTO

Circulația în zona Catedralei a fost oprită de către polițiști, iar slujba a început la ora 0, după ce Prea Sfințitul Paisie Lugojeanul a ieșit cu Lumina Sfântă de la Ierusalim, adusă cu puțin timp înainte, cu un avion special, de la București.

Chiar dacă toată ziua a plouat, în timpul slujbei vremea a ținut cu credincioșii, care nu au fost nevoiți să își folosească umbrelele.

După slujbă, timișorenii s-au îndreptat spre casele lor cu pace și armonie în suflet. Din nefericire, au fost însă și foarte mulți tineri care au luat drumul cluburilor din oraș, care au organizat petreceri de Paște.

Jet-ul care a adus Lumina Sfântă la Timișoara a trecut prin turbulențe

Slujba de Înviere la Timișoara
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite