Florian Fulga, băieţelul care învinge cancerul după ce medicii nu i-au dat nicio şansă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian a fost mai puternic decât boala
Florian a fost mai puternic decât boala

Băiatul de cinci ani a fost diagnosticat în urmă cu un an cu cancer după o tumoră la nivelul abdomenului. Medicii de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” nu i-au mai dat nicio şansă. Cu toate acestea, Florian dă dovadă de o tărie ieşită din comun şi învinge boala.

Citiţi şi:

Bolnavii cronic, în luptă cu sistemul


Florian Fulga locuieşte împreună cu mama sa la Râmnicu-Vâlcea. Boala băiatului i-a adus pentru o perioadă la Timişoara, unde copilul a urmat un tratament împotriva cancerului. Medicii nu i-au mai dat nicio şansă, iar mama sa, cu mult curaj l-a externat pe semnătură proprie şi a recurs la o terapie alternativă. „Am început un tratament cu produse naturiste la care răspunde destul de bine, boala dă înapoi“, a spus Ramona Fulga, mama băiatului. Femeia face faţă cu greu cheltuielilor la care este supusă.

S-a dat cu sania şi a primit cadouri

Imunitatea copilului este foarte scăzută, iar din cauza bolii nu a fost primit nici la grădiniţă. „Am vrut să îl duc măcar în perioada în care au fost serbări, dar nu l-au primit. S-a jucat însă acasă. Am fost cu el şi la sanie”, a spus mama băiatului. În urma mai multor articole din ziarul „Adevărul”, cititorii s-au interesat de Florian, pe care l-au ajutat cu bani sau cu cadouri, pentru a-l face să depăşească boala mai uşor.

Citiţi şi:

Colegii de liceu ai Danei Dobromir: "Dana, te iubim şi te aşteptăm acasă!"
Dana Dobromir: „Am hotărât să lupt cu cancerul pentru părinţii mei. Ştiu că sunt totul pentru ei”
Moarte sigură în ţară, viaţă nouă la nemţi
EXCLUSIV Studenta condamnată la moarte de medicii incompetenţi: "Îmi venea să ţip! Am CANCER! Cât să mai aştept !?"

Condamnată să moară în România, învinge cancerul în Germania



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite