EXCLUSIV Fata răpită de fostul iubit cu un pistol de jucărie: "Familia l-a sponsorizat pe Sina ca să mă răpească" UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra din Timişoara răpită de fostul iubit face confesiuni. Jasmina Ştirban spune că Sani Ahmadi a planificat răpirea cu familia lui. Victima le-a povestit poliţiştilor că iranianul ştia că va fi prins de poliţişti şi că va ajunge în închisoare, el fiind recidivist.

La mai bine de 36 de ore din momentul în care oamenii legii au reuşit să o salveze pe Jasmina Ştirban din mâinile fostului ei iubit, Sina Ahmadi, tânăra încă este şocată de fapta celui cu care a avut o relaţie aproape trei ani. Speriată să fie lăsată singură, tânăra a ajuns să fie înconjurată de prieteni în fiecare moment al zilei, teama cea mai mare a timişorencei de 22 de ani fiind ca ea sau familia ei să nu păţească ceva rău.

EXCLUSIV Răpire cu iz de telenovelă la Timişoara. O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică de un iranian sub ameninţarea unei arme

"Îmi este frică. Nicio fată nu ar trebui să treacă prin aşa ceva. Înainte de răpire, pe vremea când încă eram iubiţi, Sina m-a luat cu forţa într-un weekend ce trebuia să fie romantic. Am stat îngrozită lângă el. Ştiam că e capabil să îmi facă rău, chiar dacă spunea că totul e în numele iubirii. Părinţii îl susţin în fiecare demers a lui, chiar dacă de multe ori habar nu au de intenţiile lui ascunse", a povestit în exclusivitate Jasmina Ştirban. Victima răpirii este sigură de faptul că părinţii iranianului ştiau că acesta urma să o răpească, ba chiar că i-au oferit bani încât aceasta să o ducă într-un loc izolat, unde să încerce să o recucerească.

CLICK AICI PENTRU POZE CU RĂPITORUL

image
image
image

Tânăra de 22 de ani a fost răpită miercuri după-amiază de fostul ei iubit, iar poliţiştii au reuşit să pună capăt sechestrării fetei în judeţul Caraş-Severin. Tânărul Iranian urmează să fie judecat sub mai multe capete de acuzare.

Răpitorul este recidivist
În 2010, Sina Ahmadi a fost cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fals privind identitatea. El a fost condamnat atunci la 1 an şi opt luni de închisoare cu suspendare. Ieri după-amiază, Sina Ahmadi a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de răpire. Faptele lui sunt agravante pentru că este recidivist.

Familia neagă implicarea
Familia lui Sina Ahmadii neagă orice implicare în răpire şi refuză asocierea cu infracţiunile comise de acesta.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst : REAL STORY În România se moare şi din cauza ciclului menstrual

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite