UPDATE Fată aruncată din tren. În cădere şi-a tras agresorul după ea. "M-a întrebat de ce stric familii şi m-a bătut cu pietre"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată de 17 ani din Timiş a ajuns la spital după ce a fost aruncată dintr-un tren aflat în mers. În cădere, tânăra a reuşit să se agaţe de tricoul agresorului şi l-a tras după ea.

UPDATE 12.40 Tânăra a fost externată de la Spitalul din Lugoj

"Eram în compartiment când el m-a chemat până afara să vorbim. În timp ce vorbeam m-a tras după el spre uşa vagonului şi m-a întrebat de ce stric familii. Apoi mi-a cerut telefonul, mi l-a smuls practic, şi m-a împins afara din tren. Eu, în încercarea de a mă agăţa de ceva, m-am prins de tricoul lui şi l-am tras după mine. Trenul avea viteză destul de mare. După ce am căzut, eu eram ameţită, dar el s-a ridicat repede, a dat cu pumnii, picioarele şi cu pietre în mine şi apoi m-a lăsat acolo. După ce mi-am revenit din şoc, am plecat pe jos spre gara Nevrincea care era în apropiere", a declarat Mariana, pe patul de spital din Lugoj.

"Lumea venea de la tren către casă şi un coleg de-al ei a venit să-mi spună că nepoata mea a fost aruncată din tren. Când am auzit asta, am rămas şocat. Am plecat repede şi am anunţat poliţia, iar între timp sora ei a şi fost după ea cu maşina şi au adus-o acasă de unde a şi luat-o salvarea", a povestit şi unchiul victimei.

În urmă cu câteva minute tânăra a fost externată din Spitalul municipal Lugoj.

UPDATE, ora 11.40: Potrivit anchetatorilor, băiatul a agresat-o pe fată pentru că voia să îi apere onoarea surorii sale. Mai bine spun, o bănuia pe tânără că ar avea o relaţie cu cumnatul lui.

"Starea pacientei este bună. A fost conştientă tot timpul. E plină de zgârieturi pe trunchi şi frunte. Nu are leziuni interne care să îi pună viaţa în pericol. Dacă nu vor interveni complicaţii, va mai rămâne 24 de ore sub supraveghere" - ne-a spus Mircea Şerpe, directorul medical al Spitalului Municipal Lugoj.

Sinuciderea misterioasă a unui olimpic la matematică: „Raul era un elev şi un copil model!”

Poliţiştii timişeni au deschis o anchetă referitoare la cele întâmplate joi seara, pe trenul personal 2188, care circula pe ruta Lugoj-Margina. Potrivit anchetatorilor, între staţiile Balinţ şi Nevrincea, fata în vârstă de 17 ani a fost agresată de un individ de 18 ani. Aflaţi pe culoar, băiatul i-a smuls telefonul mobil, după care a împins-o din tren. În cădere, fata a reuşit să îl prindă de tricou pe agresor, astfel încât au ajuns amândoi în iarbă, unde a fost bătută de acelaşi individ.

Într-un final, tânăra a ajuns la spital, iar băiatul la Poliţie. Amândoi sunt din satul Jupani, comuna Traian Vuia. Oamenii legii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat între ei. „Tânărul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat în instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi tâlhărie", ne-a declarat Andrei Emil, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Pe numele acestuia s-a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite