FOTO+VIDEO Doi pietoni izbiţi pe zebră de o maşină în centrul Timişoarei şi aruncaţi la 10 metri distanţă. Mai aveau doi metri până la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietonii au fost loviţi în acelaşi timp pe zebră, chiar în faţa locului lor de muncă. Bărbaţii au fost aruncaţi de pe zebră la zece metri distanţă. Cu capul spart, inconştienţi şi plini de sânge, pietonii au zăcut până la sosirea ambulanţelor. Victimele se zbat în între viaţă şi moarte. Colegii victimelor au vrut să îl linşeze pe şoferul vinovat.

Conductă de gaz spartă de o mașină, pe strada unde locuiește fostul ministru Vasile Blaga

Accidentul a avut loc în această dimineaţă în centrul Timişoarei, în vecinătatea Parcului Copiilor. Cei doi muncitori mai aveau de traversat zebra şi ar fi ajuns la locul de muncă,  ei fiind angajaţi ai S.C. Horticultura S.R.L. Ionel Gaiţă, de 56 de ani, şi Gheorghiţă Chelariu, de 42 de ani, au fost izbiţi de o maşină în timp ce traversau strada şi ajunseseră la mijlocul zebrei. Impactul a fost atât de puternic, încât victimele au fost aruncate la zece metri distanţă.

Două ambulanţe SMURD au ajuns în scurt timp la locul accidentului şi le-au acordat asistenţă medicală victimelor accidentului. Bărbatul de 42 de ani este inconştient(foto sus), iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale bărbatului.

Gheorghiţă Chelariu a fost grav rănit, rămânând inconştient

Şi cealaltă victimă, Ionel Gaiţă, tată a doi copii, a ajuns la Spitalul Judeţean în stare gravă, dar stabilă. Ionel Gaiţă urma ca luni să aibă cununia civilă, viitoarea lui soţie urmând să vină din Italia chiar astăzi.

Colegii victimelor au sosit la faţa loculuui şi au vrut să îl linşeze pe cel vinovat de accident. "Cum e posibil să loveşti doi pietoni în acelaşi timp. Ăsta nu e şofer, e un monstru. I-a nenorocit pe colegii noştri în ajunul Crăciunului. I-a azvârlit în aer şi pe urmă a stat. Nu merită să fie în libertate, şoferul ăsta trebuie băgat după gratii", a spus unul dintre colegii victimelor.

Vasile Gheorghe, şoferul vinovat pentru producerea accidentului le-a explicat poliţiştilor că cei doi pietoni au ezitat să traverseze strada, astfel că atunci nu a mai frânat. "Nu aveam viteză. Eram tocmai înainte să fac dreapta. Aproape traversaseră. Nu ştiam ce vor să facă, ezitau", le-a explicat şoferul poliţiştilor. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar alcoolemia a ieşit zero.

Şoferul ca i-a lovit de cei doi pietoni

Oamenii legii au făcut mai multe măsurători la faţa locului şi urmează să îi întocmească dosar penal şoferului pentru vătămare corporală gravă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite