Conductă de gaz spartă de o mașină, pe strada unde locuiește fostul ministru Vasile Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe strada Cloșca
Accident pe strada Cloșca

O autoutilitară plină cu butelii GPL a spart o conductă de gaz de pe strada Cloșca din Oradea, strada pe care are și fostul ministru Vasile Blaga casă. Pompierii și reprezentanții Distrigaz au lucrat până acum pentru a elimina pericolul de explozie.

O autoutilitară care transporta butelii GPL a intrat într-o casă de pe strada Cloșca, după ce a încercat să evite impactul cu un alt autoturism. Autoutilitara a lovit o conductă de caz care s-a spart. Șoferul autoutilitarei, Sorin Săcurean (40 de ani) a povestit că se deplasa dinspre strada Sucevei spre strada Feldioarei, când mașina care circula în fața lui a intrat în curtea unei case, fără să semnalizeze. "În fața mea era o doamnă cu o mașină mică. A tras spre stânga și am crezut că vrea să oprească pe partea stângă a străzii, însă pe urmă a virat dreapta mult, fără să semnalizeze, să intre într-o curte. Atunci și eu am tras dreapta de volan, să o evit și am intrat în casă", a povestit șoferul utilitarei. Pe de altă parte, femeia spune că a semnalizat.

La fața locului au ajuns angajații Distrigaz, care au oprit scurgerea de gaz. Pompierii sosiți la fața locului au scos mașina de pe trotuar, după ce a fost oprită alimentarea cu gaz și energie electrică, în zonă. "S-a produs un accident. O utilitară plină cu butelii, majoritatea goale, a intrat într-o clădire și a avariat o conductă de gaz.  Au fost scurgeri de gaz însă angajații Distrigaz au montat un robinet pentru a opri scurgerea", a explicat locotenent colonel Claudiu Zoicaș, prim adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Crișana.



Dă click pe poză pentru o fotogalerie de la locul accidentului

Accident pe strada Cloșca

Polițiștii sosiți la fața locului fac o anchetă pentru a determina cine se face vinovat de producerea accidentului. În prezent sunt audiați cei doi șoferi implicați în accident și martorii. Între timp, angajații Distrigaz lucrează încearcă să remedieze conducta de gaz spartă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite