EXCLUSIV Ucigașul cu Ferrari se lăfăie în lux în vacanțe exotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosif Adrian Cocoană, tânărul care a ucis cu Ferrari-ul un tânăr care se plimba pe un trotuar din centrul Timișoarei, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului, confirmă încă o dată cât de afectat este de accidentul pe care l-a provocat. Ucigașul cu Ferrari a postat pe pagina personală de Facebook mai multe imagini din vacanțele exotice în care a fost. 

EXCLUSIVITATE Ucigaşul cu Ferrari s-a refugiat pe apă (GALERIE FOTO)

La puțin timp după accidentul provocat în luna august a anului 2008, Cocoană a fost surprins de fotoreporterii „Adevărul de Seară” în timp ce își curăța barca parcată pe malul Begăi, într-o zonă centrală. Chiar dacă în fața judecătorilor Cocoană pozează într-un om care regretă ce s-a întâmplat, în afara sălii de judecată, ucigașul cu Ferrari este același din momentul accidentului: lux, fete  și afaceri. Cunoscut deja în toată țara după numele de Cocoană, ucigașul cu Ferrari se identifică în rețeaua de socializare Facebook doar după prenumele sale „Iosif Adrian”, postând pe acest profil mai multe poze în care arată ce îi place să facă.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO





Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

image
image
image

Luxul și copilăria

Una din imaginile postate de Cocoană pe Facebook îl arată pe acesta în anii copilăriei. Alte fotografii sunt din vacanțele exotice în care acesta a umblat. Imaginile sunt însă grăitoare și vorbesc de la sine.



Unchiul pensiunii „Plopii fără soț”

image

Lista de prieteni a lui Cocoană cuprinde 163 de persoane printre care multe fete. În aceeași listă este însă și Iasmina Popovici, tânăra cu care ucigașul cu Ferrari era în mașină în momentul producerii accidentului. La capitoul „familie”, Iosif Adrian are un singur membru, „Pensiunea Plopii fără soţ” din Băile Herculane, care este „nepoata” lui Cocoană. În lista de prieteni a pensiunii, ucigaşul cu Ferrari are calitate de „unchi”. 

Îi place „Ibiza”, „Angelina Jolie” şi „Încetaţi denigrarea României”

Potrivit profilului de Facebook al lui Adrian Cocoană acesta „a dat like” pe profilurile mai multor instituţii şi persoane active în reţeaua de socializare. Printre plăcerile lui Cocoană se numără Mihaela Rădulescu, Angelina Jolie sau Ibiza. De asemenea, ucigaşul cu Ferrari militează pentru stoparea abuzurilor asupra animalelor şi pentru încetarea denigrării României. În plus lui Cocoană „îi pasă” de mamele care intră în concediu maternal şi iau mai puţini bani, dar şi de „jaful din benzinării”. De asemenea, Iosif Adrian se declară, din tastatură, un susţinător al îmbunătăţirii sistemului de asigurări de sănătate din România. 

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!"

Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari", caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse

Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui

Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite